Nieuws

Egyptian Magic - Lievelingetje van veel celebs!

De natuurlijke balsem van Egyptian Magic is grotndeels gemaakt met ingrediënten die zijn geproduceerd door bijen. De formule is vele jaren geleden uitgevonden door farao’s en staat op het nachtkastje/bureau/tafel van onder andere Rachel Zoë, Kate Hudson en niemand minder dan Madonna!

Egyptian Magic All Purposes Skin Cream van is een multifunctionele crème die vooral bekend staat om z’n huidvriendelijke eigenschappen. Multifunctioneel? Dat klopt....ik heb dit product namelijk twee weken lang werkelijk voor ieder doeleinde gebruikt. Ik heb er bij wijze van spreken nog net mijn tanden niet mee gepoetst!

In de eerste plaats is de balsem uitermate hydraterend. Je kunt het dan ook als gezicht crème gebruiken maar het is ook heerlijk als lippenbalsem, massageolie, nagelriemproduct, bodylotion of als voeten crème. De substantie smelt snel weg en trekt in de huid als sneeuw voor de zon, met als resultaat een zachte en soepele huid.

Insectenbeten, luiercrème, schaafwondjes? Geen probleem voor Egyptian Magic! Ik heb het product zelfs als haarmasker gebruikt, met een verbluffend resultaat trouwens. Zals jullie wellicht wel eens gelezen hebben smeer ik vaak een overnight masker in mijn haar in de vorm van (argan) olie. Ik heb de olie nu een aantal malen vervangen door Egyptian Magic en dat is mij zeer goed bevallen. Dit product ruikt allereerst veel lekkerder in vergelijking tot arganolie, is minder vet en je hebt veel minder nodig. Na het uitwassen de volgende ochtend had mijn haar een mooie glans en was makkelijk uitkambaar. Echt een aanrader.

Het grote geheim? Olijfolie, bijenwax, honing, bijenpollen, koninginnegelei en propolis extract. Amerikaanse sterren als Oprah Winfrey, Madonna en Kate Hudson zijn al fan en wat mij betreft kunnen de dames en heren achter de Egyptian Magic schermen mijn naam ook noteren als fan. Dit is een product dat niet misstaat in jouw beauty-stash, sterker nog: #needfullthings!

Kun je niet wachten om jouw exemplaar aan te schaffen? Je vindt Egyptian Magic (vanaf EUR 24,95 - 60 ml) bij http://www.baciodifiori.com/. Goed nieuws voor Beautyscene lezeressen want wanneer je code: @baciobella gebruikt ontvang je nu 10% korting bij bestelling van een pot Egyptian Magic. Bacio di Fiori verkoopt trouwens ook de bijzondere Konjac Sponges waarover ik jullie binnenkort meer ga vertellen.

Deel dit artikel
Back to top