Nieuws

Weleda introduceert 4 nieuwe biologische bodylotions

Vanaf juli zullen er vier nieuwe producten worden toegevoegd aan het vaste Weleda assortiment. Het gaat deze keer om  Biologische bodylotions in een bijzondere verpakking. Ik heb de bodylotions vroegtijdig kunnen testen voor jullie, dus lees snel verder voor mijn bevindingen.

 Alle nieuwe Weleda bodylotion bevat essentiële plantenoliën die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetzuren en zorgen voor hydratatie van de huid.  Helemaal nieuw is het innovatieve design van de producten die  werden bekroond met de iF Packaging Design Award 2012.
De recyclebare plastic flacon met vacuüm doseerpomp is namelijk voorzien van een bag-in-bottle systeem dat ervoor zorgt dat het product niet in contact kan komen met zuurstof. Vooral bij producten die geen synthetische conserveringsmiddelen bevatten een uitkomst, vooral wat betreft de houdbaarheid van het product.

Terug naar de vier bodylotions. De Granaatappel Regenererende Bodylotion (EUR 17,65 - 200 ml) is geschikt voor de rijpere huid en bevat onder andere granaatappelpitolie, olijfolie en  abrikozenpitolie. De heerlijke zoetige geur van granaatappel is een genot voor de neus en zorgt voor een stevige huid. De structuur is vol en romig, trekt snel in de huid en laat op mijn huid een mooie glow achter.

De Duindoorn Voedende Bodylotion variant (EUR 13,75 - 200ml) is ontwikkeld voor de droge huid en bevat shea-butter, Macademia en nog een aantal mooie ingrediënten die zorgen dat een droge huid al snel verledentijd is. De geur is licht fris en de structuur voelt luchtiger aan in vergelijking tot de Granaatappel bodylotion.
Voor de normale tot droge huid kun je kiezen voor de Wilde Rozen Verwennende Bodylotion (EUR 13,75 – 200 ml). Deze bodylotion zal veel fans verzamelen, al is het alleen maar om de heerlijke zachte rozengeur! Daarnaast is de formule licht, trekt bijzonder snel in de huid en laat daar geen plakkerig laagje achter. Resultaat? Een gladde en zijdezachte huid.
De Citrus Hydraterende Bodylotion (EUR 11,75 - 200 ml) is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voornamelijk voor hydratatie. De geur is citroenijs-fris (lekker!) en de formule redelijk identiek aan de Wilde Rozen variant. Deze geur is, vooral voor de zomermaanden toch wel mijn favoriet.


V.l.n.r Granaatappel, Duindoorn, Wilde Rozen en Citrus bodylotion.

De nieuwe bodylotions zijn verkrijgbaar vanaf 2 juli 2012. Je vindt ze bij diverse  natuurwinkels, zelfstandige drogisten, Etos, De Tuinen, DA, D.I.O. en EkoPlaza. Meer informatie vind je op: www.weleda.nl.

Deel dit artikel
Back to top