Nieuws

Dr. van der Hoog - Ultieme zomermaskertjes!

De maskers van Dr. van der Hoog herstellen de natuurlijke balans van de huid, voeden haar intensief en dragen zo bij aan een optimale verzorging. De maskertjes die ik jullie vandaag laat zien zijn niet alleen fijn, ze stimuleren het natuurlijke bruiningsproces en zorgen voor verkoeling na een warme zomerdag. Summertime.. here we come!

Soms heb je simpelweg behoefte aan een verwenmoment voor jezelf. Wat is er dan lekkerder dan een fijn gezichtsmasker waar je huid direct weer nieuwe energie van krijgt? De Kant en klaar maskers van Dr. van der Hoog zijn ideaal, ze zijn meteen klaar voor gebruik en snel en makkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in meer dan 10 varianten.

Lovely Lily (EUR 2,19) is een ultiem zomermasker. Dit masker heeft een basis van natuurlijk waterlelie-extract. Dit ingrediënt  ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, waardoor je sneller en egaler bruint. Het zorgt er tevens voor dat je langer kan genieten van je zongebruinde kleur. Het masker ruikt heerlijk, is zacht roze en  hydrateert en kalmeert de huid. Je kunt het product daardoor niet alleen voor maar ook na het zonnen gebruiken.
Mango en watermeloen zijn de fruitige basis voor het Madly Mango Meloen gelmasker (EUR 2,19). Dit frisse gezichtsmasker is  vochtregulerend en verzachtend en heeft heeft ook een kalmerende werking door de toevoeging van provitamine B5 (Panthenol). Dit ingrediënt  zorgt voor een soepele en elastische huid en verlicht ook irritaties, jeuk, en verbrandings-verschijnselen na het zonnen. Tikje oververhit na een warme zomerdag? Dan is het Madly Mango Meloen gelmasker jouw beste vriend!

Direct aan de slag? Breng een royale laag aan op een goed gereinigd gezicht  en laat het masker zo’n tien tot vijftien minuten inwerken -  vergeet niet te genieten -  om het vervolgens te verwijderen met lauwwarm water.
Naast de bovenstaande twee maskertjes vind je in het Dr. Van der Hoog assortiment nog veel meer varianten die stiekem allemaal heerlijk zijn. Let bij aanschaf altijd even op of een masker geschikt is voor jouw huidtype. Wat dacht je van het heerlijk geurende Pretty Peachy masker, of de verzorgende Amazing Avocado variant? Charming Chocolate zorgt voor een meer dan goed humeur en Crazy Cranberry is een lekker vitamine-bommetje! Keuze genoeg!

Zin in zo’n heerlijk en ontspannend maskertje? Je vindt ze onder andere bij Kruidvat en Etos. Hier vind je alle verkooppunten bij jou in de buurt, liever online bestellen? Dat kan in de Dr. Van der Hoog webshop

Deel dit artikel
Back to top