Inspiratie & Tutorials

Video - unboxing Beautybox van juni 2012

Afgelopen zaterdag ontving ik de Beautybox van de maand juni, lekker op tijd dus en natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar de inhoud van de vierde box! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik stiekem al wist wat erin zou zitten, ik ben natuurlijk niet voor niets adviseur voor Beautybox.nl! Maar toch, het is altijd leuk om te zien hoe het er uiteindelijk uitziet natuurlijk, Carlijn van Beautybox mag er trots op zijn! Kijken jullie even mee naar de unboxing video waarbij ik jullie ook vertel hoe je de producten kunt gebruiken?

De Beautybox van de maand juni 2012 is niet meer (na) te bestellen, als je je nu aanmeldt voor een abonnement dan ontvang je de Big Summer Special Beautybox die in de eerste helft van augustus 2012 verschijnt. Dat is de eerstvolgende Beautybox die uitkomt, er wordt dus geen box verstuurd in juli (uiteraard betalen de abonnee''s er ook niet voor).

Nog even wat punten kort op een rijtje:

  • als je je aanmeldt voor een Beautybox dan neem je direct een abonnement. Je kunt het abonnement iedere maand opzeggen.
  • de Beautybox kost EUR 12,50 per maand/box inclusief verzendkosten
  • de Beautybox wordt bezorgd door PostNL
  • in de Beautybox vind je iedere maand minimaal 5 beauty producten, altijd minimaal een luxe sample verpakking maar heel vaak ook een compleet, full size product (zoals nu met de producten van Neoderma/ROC/NYC)
  • in 10 van de Beautyboxen van deze maand vind je een gouden wikkel, als je die vindt, dan krijg je een superleuk cadeau. Dit keer is dit een mooie zonnebril en een paar flipflops
  • Glossybox, Truly Yours box en Beautybox zijn verschillende bedrijven die elk ongeveer hetzelfde principe uitbrengen. Ze hebben niets met elkaar te maken en je kiest degene die je het leukste vindt
  • de redactie van Beautyscene adviseert de Beautybox over welke merken en producten ze het beste kunnen opnemen in de boxen


Wil je iedere maand wel verrast worden door 5 (nieuwe) beautyproducten, dan is de Beautybox echt een aanrader. Ik kan jullie in elk geval verzekeren dat de Big Summer Special van augustus 2012 echt een knaller gaat worden, die wil je niet mislopen voor maar EUR 12,50!

Meld je aan via www.beautybox.nl! Zorg ook dat je ze volgt op Twitter en Facebook, zo blijf je goed op de hoogte van alle nieuwtjes.

Deel dit artikel
Back to top