Nagel & Handen

Snapshot - NOTD Yves Saint Laurent Dore Orfevre

Goldfingers.....die heb ik momenteel! Ik was vanmorgen even aan het speuren in een doos vol mooie make-up producten van Yves Saint Laurent toen ik de nieuwe nagellakjes ontdekte. Tijd voor een korte snapshot van één van de nieuwe aanwinsten in mijn nagellakstash...kijk je mee?

Yves Saint Laurent heeft onlangs het vaste assortiment nagellak uitgebreid met heel wat kleuren, ze zijn echt prachtig! In dit artikel kun je de kleurtjes nog even terugzien. De lak die ik nu laat zien is de Dore Orfevre, deze maakt deel uit van de zomer make-up collectie.

Een bijzondere, warme gouden kleur die vrijwel streeploos is (al heeft dat ook wel een beetje met lakvaardigheid te maken) en een zomerse uitstraling heeft. De lak glanst, maar glimt niet al te overdreven en heeft zo een chique uitstraling. Op de foto draag ik twee laagjes, zonder topcoat.

De Yves Saint Laurent La Laque Couture lakjes kosten EUR 23,10 per stuk, in een flesje zit 10 ml. De lak brengt heel makkelijk en fijn aan, droogt waanzinnig snel en is zonder topcoat binnen 5 minuten gewoon droog. Natuurlijk houdt een topcoat de lak langer mooi, ik ga de lak nu even testen, kijken hoe lang deze mooi blijft zonder topcoat. Ik kom er nog op terug binnenkort!

Deel dit artikel
Back to top