Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 28

Ieder week geven we jullie, net zoals zussen Girlscene.nl & Ze.nl een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden, natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Momenteel is Debbie op vakantie. Helaas kreeg zij daar niet zulk goed nieuws want haar geliefde opa bleek maandagnacht te zijn overleden. Door dat nieuws waren we allemaal even uit het veld geslagen. Voor Wendy en Lianne was het een drukke week. Wendy bezocht LOOkX in Heiloo en moest een heleboel voorbereidingen treffen voor het einde van het schooljaar en het pre-verjaardagsfeestje van haar dochter Eden.

Wendy:


De Beautyscene redactie is dol op de Chubby Sticks van Clinique

Snoep-kleurtje!
Zo nu en dan een nagellak-loos dagje is heeeerlijk!
Doet u mij eens een ander hoofd! ;-)
Cowgirl Eden
Wenvers stokbrood! ;-)
Genieten bij LOOkX

Lianne:
Dit mooie (en gratis) Catrice foldertje mét handige how-to nam ik mee bij het Kruidvat. Aanrader!

Deze stapel wacht op een lekker zonnetje om in gelezen te worden...
Sneak Peek: Zelfs zo zijn ze al mooi, en dan heb je de swatches nog niet eens gezien!Kiehl''s skincare geshopt, deze wilde ik al heel lang!

Debbie:

De lobby van ons hotel, good to be back

In de avond schijnt de zon zo mooi door de jungle

Gezond ontbijtje - yoghurt, muesli, vijgen, abrikozen en kiwi

Met mijn latte machiato verslaving zit het hier wel goed (met Sem''s Lotus koekjes verslaving ook trouwens)

De zonsondergang op de boulevard van Meloneras

Heerlijke sea food spaghetti bij Grand Italia, de beroemde Italiaan op de boulevard, bekend bij alle Nederlanders!

Ook een bekend gezicht op de boulevard, de Indiaan :-) wat een lieve man!

Mijn mannen!

Het is hier echt niet altijd gezond! Ik hou van dit chocolade buffet!Mijn opa en ik, zo''n 40 jaar geleden. We zullen hem echt zo erg missen, op de hele wereld was er niet zo''n lieve man. Ik ben blij dat mijn kids hem nog best lang hebben meegemaakt, hij blijft altijd in onze herrinering. Moeilijk dat zoiets gebeurt als je op vakantie bent.....


Lieve lezeressen, willen jullie ook een keer dat er een leuke foto van jullie wordt opgenomen in deze rubriek, liefst natuurlijk een beetje beauty related? Stuur dan jouw foto via Twitter naar Debbie(@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink), wie weet komen jullie dan ook een keer voorbij!

Volgende week opnieuw een kijkje achter de schermen! Wil jij volgen wat wij zoal doen? Volg ons dan op Twitter, hierboven kun je onze Twitter-accounts vinden door op onze namen te klikken. 

Deel dit artikel
Back to top