Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van juni 2012

Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent een gloednieuw overzicht van mijn beauty-ontdekkingen van juni! Deze maand stortte ik me op de ombre-trend en verkeerde ik in heerlijk geurende Lush sferen. Ook ging ik verder met de zoektocht naar de ultieme eyeliner en mascara, en bij de drogisterij vond ik precies wat ik zocht. Benieuwd? Kijk dan zeker even met me mee!

We kunnen er al een tijdje niet meer omheen: ombre is hot! Of het nu ombre haar, kleding of make-up is, op dit moment is alles met een kleurverloop helemaal hip. Hier hebben Max Factor en Bourjois op ingespeeld met nieuwe setjes lipstick waarmee je in een handomdraai een ombre liplook creëert.

Misschien heb je ze inmiddels wel in de winkel zien liggen: de Flipsticks van Max Factor (EUR 12,49) en de Lip Paletten Colorissimo van Bourjois (EUR 13,99). Met handige aanwijzingen op de verpakking is het maken van een subtiele ombre lip heel eenvoudig. Je brengt eerst over je hele lippen een basiskleur aan, en vervolgens breng je een lichtere kleur aan in het midden van je lippen. Niet alleen heel erg hip, maar ook heel handig om je lippen voller te laten lijken! 
Links draag ik Max Factor Flipstick in Salsa Red en rechts combineer ik kleuren uit het Bourjois Roses Fashion palletje. Persoonlijk vind ik het ombre effect van Bourjois nog net een tikje fijner, omdat de lipstick heerlijk romig is. Met een klein beetje transparante lipgloss op het midden van je lippen maak je de ombre look helemaal af!
 
Misschien zag je het al in Behind the Beautyscenes of op Twitter, maar ik ben op dit moment weer helemaal weg van al het lekkers van Lush! Ik ben een echte fan, het die-hard soort dat al enthousiast begint te snuiven als de Lush winkel inzicht komt. In tegenstelling tot mijn moeder, die na twee minuten Lush-winkel spontaan astmatisch wordt, kan ik ontzettend genieten van al die lekkere geuren. Daarom bedacht ik dat het eigenlijk zonde was dat ik er nog wat zeepjes in een la had liggen…

Ik ging op zoek naar een glazen vaas en sneed mijn zeepjes in stukken van ongeveer vijftig gram. Met een beetje gepuzzel heb ik de vaas met mijn zeepjes gevuld, een heel vrolijk gezicht! Met favorieten zoals Sultana of Soap en Snow Globe ruikt mijn kamer heel subtiel naar Lush. De vaas heeft inmiddels een ereplekje op mijn beautyplank, want het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

Tot slot zette ik een zoektocht voort die menig beauty-liefhebber zal herkennen: die naar de allerbeste mascara en eyeliner. Met zoveel soorten is het soms lastig om de echte beauty’s in de drogisterij te herkennen, maar ik heb er deze week een paar gevonden! Met de Exaggerate Eyeliner (EUR 7,45) en de Volume Accelerator Mascara (EUR 12,95) van Rimmel maak je van je ogen echte blikvangers, zonder dat hier een ingewikkelde ooglook voor nodig is.
Dit waren ze weer: mijn beauty-ontdekkingen van de maand juni! Wat hebben jullie deze maand ontdekt? Laat het me weten en misschien zie je jouw ontdekking volgende maand wel terug!

Deel dit artikel
Back to top