Nagel & Handen

Editor's choice - INM Out the door super fast drying top coat

Tijdens mijn vakantie zal ik jullie iedere dag iets vertellen over een van mijn persoonlijke favorieten. Dat zijn meestal producten die jullie weleens eerder hebben gezien in een favorieten artikel of een vlog, maar er zijn ook "nieuwe" producten bij. Het gaat eigenlijk altijd om producten die ik al jarenlang gebruik, vandaag is het de beurt aan de INM Out the door fast drying topcoat.

Het is een vraag die we heel vaak krijgen, zowel via Facebook, Twitter of bij de wekelijkse "stel je vraag" rubriek hier op de website. Wat is nu echt de beste topcoat? Welke topcoat verlengt de houdbaarheid van nagellak? En welke topcoat droogt nu echt supersnel?

Dan is er eigenlijk maar een antwoord mogelijk en dat is de INM Out the door fast drying topcoat, deze staat echt al jarenlang bovenaan mijn favoriete topcoat lijstje. Er zijn best nog wat andere topcoats die ook erg fijn zijn en ik wissel ook weleens af, maar als ik echt een sneldrogende topcoat wil, dan pak ik toch weer mijn mega fles INM.

In nagels lakken ben ik inmiddels best bedreven, dus even snel nagellak op doen is geen probleem. Wat wel een probleem is, is mijn ongeduld, ik kan simpelweg niet een half uur of langer stil zitten om mijn nagellak goed te laten drogen, dat lukt echt nooit. Gelukkig biedt de INM uitkomst! Want als ik die (na mijn tweede laagje nagellak) in een grote druppel aanbreng op de, nog natte, laag nagellak en deze voorzichtig uitstrijk over mijn nagel, dan kan ik echt binnen 5 minuten weer aan de gang. De INM vormt samen met de nog natte nagellak een harde laag, die snel droogt en behoorlijk hard is. Je kunt binnen enkele minuten de lak aanraken en als je een beetje uitkijkt met harde voorwerpen aanraken, dan kun je na 5 of 10 minuten echt weer doorgaan waarmee je bezig was.

Een uitkomst voor mij, maar vast ook voor jou! Het is misschien niet de meest langhoudende topcoat, want na een dag of vijf gaat de lak toch "tipwear" vertonen (dan slijt de nagellak van de topjes af) maar eerlijk gezegd komt dat ook omdat ik totaal niet voorzichtig ben met mijn nagels. Op mijn teennagels houdt de nagellak zeker 3 weken met de INM Out the door topcoat.

Je moet het vooral zelf eens proberen, vooral een must als je net zo ongeduldig bent als ik en je toch graag regelmatig van nagellak wisselt.

De INM Out the door fast drying topcoat is bij verschillende online nagellakshops te koop, bijvoorbeeld bij de webshop van Misslipgloss, maar ook bij Nailpolishfashion.nl (10 % korting met code Beautyscene), de fles op de foto''s hierboven bevat 118 ml en kost EUR 12,50 maar er is ook een kleinere versie van 15 ml te koop voor EUR 5,95.

Ben je ook fan van dit product? Laat het zeker weten en mocht je zelf nog een fijnere, sneldrogende topcoat weten, dan ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig!

Deel dit artikel
Back to top