Reviews

Editor's choice - Collistar body scrub

Tijdens mijn vakantie zal ik jullie iedere dag iets vertellen over één van mijn persoonlijke favorieten. Dat zijn meestal producten die jullie weleens eerder hebben gezien in een favorieten artikel of een vlog, maar er zijn ook "nieuwe" producten bij. Het gaat eigenlijk altijd om producten die ik al jarenlang gebruik, vandaag is het de beurt aan de Talasso scrub van Collistar.

Hoelang zal het geleden zijn dat ik kennis maakte met de producten van Collistar? Misschien wel een jaar of 15 geleden? Mijn schoonzusje werkte toen in een parfumerie waar ze Collistar verkochten en zij vertelde mij toen vol enthousiasme over hun lichaamsproducten. Vooral de body scrub moest ik proberen, vertelde ze mij toen! En tja, dan doe je dat, zij was (samen met mijn tante) de beautyblogger avant la lettre!

Een van mijn eerste aankopen toen was de Talasso bodyscrub en dat was direct een hit! En dat is nu nog steeds het geval, tussen het testen van allerlei nieuwe producten door heb ik toch nog steeds tijd om mijn eigen favoriete producten te gebruiken. De Talasso scrub is een van die producten, deze heb ik eigenlijk altijd wel in huis. De heerlijke grote pot met een inhoud van 700 gram is niet zomaar leeg, dus meestal kan ik wel met 1 of 2 potten per jaar toe. 

Wat maakt deze bodyscrub nu zo bijzonder? Natuurlijk vooral de ingrediënten, een combinatie van zeezout met heel veel, heerlijke plantaardige oliën die de huid extreem zacht maken en je een heerlijk ontspannen gevoel geven. De aromatische oliën zorgen voor een heerlijke, frisse geur die je ook vaak in sauna''s of spa''s ruikt, na het scrubben ruikt echt de hele badkamer en jouw lijf ernaar.

ingrediëntenlijst


Als je de Talasso bodyscrub koopt, dan moet je deze voor gebruik nog even goed omroeren. De het scrubzout zakt namelijk naar de bodem en moet voor gebruik goed gemengd worden met de oliën, dat doe je met het bijgeleverde spateltje. Daarmee haal je ook de scrub uit de pot, dit omdat je wil voorkomen dat er (teveel) water in de scrub terecht komt. 

De grote plastic pot is veilig in de badkamer, misschien is het minder chique dan glas, maar in dit geval is het alleen maar erg fijn. Met een inhoud van 700 gram zou een glazen pot bijna ontilbaar worden, daarbij vind ik een combinatie van een olieachtig product en glas nooit zo''n goede combinatie. Goed gedaan van Collistar dus!

Ik gebruik scrub mijn lichaam zeker 2 keer per week, maar vaak ook nog wel vaker dan dit. Zeker nu ik weer een nieuwe pot Talasso scrub heb, vind ik het heerlijk om de zachte, maar toch stevige scrub lekker over mijn lijf te scrubben. Mijn huid voelt extreem glad en zacht, mede doordat de olie best even op mijn huid blijft liggen. Dat heeft ook wel een nadeel, want aankleden in normale kleding is niet zo prettig, ik gebruik de scrub dan ook meestal ''s avonds.

Pas trouwens ook even op in de douche, de vloer wordt namelijk heel glad door deze scrub als je de vloer niet goed naspoelt, hou er rekening mee! Anders lig je de volgende ochtend of dag opeens ondersteboven door de gladde vloer, niet echt fijn natuurlijk.

De Collistar Talasso Body scrub heeft een adviesprijs van EUR 48,00voor een mega-pot van 700 gram die je koopt o.a. bij Douglas & ICI Paris XL. Er zijn nog twee andere versie''s Talasso bodyscrub die ook erg lekker zijn, één die warm wordt tijdens het scrubben en één die speciaal bedoeld is om vocht af te drijven. De scrubs zijn ook erg fijn om de huid voor te bereiden voor een zonvakantie, zo wordt je mooier bruin!

Ken jij deze scrub ook al? Hoe vaak scrub jij eigenlijk jouw lichaam en wat is jouw favoriete scrub?

Deel dit artikel
Back to top