Nieuws

Creëer jouw eigen Dove Purely Pampering Nourishing body wash & win!

Alweer een tijdje geleden is onze junior redactrice Lianne samen met Dove naar Parijs gereisd om daar haar eigen Dove Purely Pampering Nourishing Wash te maken. Het resultaat is sinds vorige week binnen op de redactie en is heerlijk! Jij kunt ook een eigen Purely Pampering Nourishing body wash maken via Dove en je kunt een heerlijk Dove pakket winnen bij ons, lees je even mee?

Lianne heeft een geweldige fijne Purely Pampering Nourishing Body Wash gemaakt in de versie Bergamot with White musk. De showercreme is heerlijk fris door de topnoten van bergamot, grapefruit en mandarijn. Het hart van de parfum, die gebruikt is voor de showercreme bestaat uit lelietjes-van-dalen, jasmijn, rode bessen en orchidee. Na het douchen, droogt de huid langzaam op en komt de fijne combinatie van amber, witte musk, vanille  en cederhout naar boven. Een heerlijke poederige finish! Ze heeft talent, onze Lianne, ze zou zomaar assistent van Ann Gottlieb kunnen worden, hebben jullie het interview met geurenexpert al gezien hier?

Natuurlijk vertelt Lianne zelf ook nog iets over de uiteindelijke showercreme, want die heeft zij ook pas voor het eerste besnuffeld en uitgeprobeerd:
Wauw, een eigen body wash! Nadat ik ontzettend enthousiast terug kwam uit Parijs, kon ik niet wachten om te zien hoe het zou worden. Het blijft nog wel wat onwerkelijk hoor, om een beautyproduct in je handen te hebben waar je eigen naam opstaat! Inmiddels heb ik de body wash uitgebreid geroken en uitgeprobeerd, en ik kan je vertellen: hij is zalig. Echt. Typisch een Lianne-geur: fris, maar ook zacht en een tikje apart. Heerlijk! En ik heb nog nooit zo trots onder de douche gestaan, haha!Wil jij ook weleens, net als Lianne, eigen, unieke Purely Pampering shower cream maken in een geurencombinatie waar jij gek op bent? Dan is nu jouw kans!

Jij kunt dit doen door op Dove Facebook een beschrijving van jouw favoriete geur in te zenden, voorzien van een motivatie waarom je deze geur graag willen laten ontwikkelen. Het Nederlands publiek kan vervolgens zijn stem uitbrengen op één van de vijf genomineerde geuren. De winnende variant zal in 2013 in de Nederlandse drogisterijen verkrijgbaar zijn. Bovendien krijgt de winnares de hoofdrol in de campagne van haar eigen Dove verwennende douchecrème! Ga dus snel naar Facebook en doe mee!

Omdat wij natuurlijk nieuwsgierig zijn naar jullie eigen, unieke Dove Purely Pampering Nourishing Bodywash hebben we nog wat leuks voor jullie geregeld. We hadden jullie graag persoonlijk kennis willen laten maken met de unieke "Lianne" Purely Pampering versie, maar dat was helaas niet mogelijk. Toch we hebben we 30 heerlijke Dove Purely Pampering pakketten om weg te geven! Doe je mee?
Hoe maak jij kans op 1 van de 30 fijne cadeaupakketten met daarin de twee bestaande Dove Purely Pampering varianten?
  • Ga naar Dove Facebook en maak daar jouw eigen Purely Pampering variant
  • Laat ons via een comment onder dit artikel weten welke variant jij hebt gemaakt en vertel vooral waarom je juist die combinatie hebt gekozen
  • Doe dit voor 22 juli 2012 en wie weet ben jij één van de gelukkigen die binnenkort een heerlijk Dove pakket thuis krijgt
  • We zullen deze actie later deze week op onze Facebook pagina starten, we kiezen in totaal 30 winnaars, een deel uit de comments bij dit artikel en een deel direct via Facebook. Meedoen met beide acties mag natuurlijk ook, al kun je maar één keer winnen.
We zijn benieuwd naar jullie creaties! En wie o wie zal er in 2013 te zien zijn in de Dove campagne? Misschien word jij het wel?
Deel dit artikel
Back to top