Blogs & Editorial

Top 3 MAC producten Lushious Beauty redactie

Vandaag weer een top 3 artikel van de Lushious Beauty redactie!!! Dit keer laten we onze 3 meest favoriete producten van MAC zien, zoals jullie misschien wel weten zijn wij toch wel fanatieke MAC fans maar als we nu de 3 fijnste producten moeten kiezen, wat zou er dan uitkomen??  Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jullie top 3, dus laat zeker een comment achter! Lees snel verder om onze favorieten te zien..... 

Dit keer bijt Sistyria het spits af, dit zijn haar favoriete MAC producten: Kwasten : ......maar welke, daar kan ik echt niet uit kiezen! Mijn 3 favorieten zijn de 187, 217 en 182 kwasten. De 187 spreekt voor zich, multi functioneel net als de 217 trouwens. Die gebruik ik om concealer, e/s primer, paintpots en e/s op te brengen! De 182 is nog steeds de beste kabuki.

Studio Sculpt Concealer : gebruik ik altijd rondom mijn ogen voor een frisse blik
Shadestick : een handige oogschaduwstick, makkelijk op te brengen en verkrijgbaar in veel kleuren, perfect te gebruiken als basis zodat de e/s veel intenser wordt.

Dit zijn de favorieten van Wenvers:

  • 116 brush: Met deze brush kun je de blush heel precies aanbrengen. Vooral heel handig voor wanneer je twee kleuren blush gaat gebruiken. Vaak vind ik het mooi om een MSF te gebruiken over een groot deel van de wangen en die meer gekleurde blush alleen op de appeltjes of koontjes. Daar is deze perfect voor. Daarnaast is hij heerlijk zacht en fluffy, uber fijn!
  • Pro eye makeup remover: Deze is alleen verkrijgbaar via de Pro shops van de MAC in Nederland. Met deze make up reiniger verwijder je in een beweging je oog makeup. Heel prettig. Daarnaast is hij niet vet, ik word er altijd een beetje nukkig van wanneer een reiniger een vet lagje achter laat, deze dus absoluut niet. Hij ruikt redelijk neutraal en je doet lang met de paarse fles die overigens ook enig op je plankje staat!
  • Studio sculpt concealer: De uitvinding van het afgelopen MAC jaar. Naast de Studio Sculpt foundation gebruik ik dit product iedere dag. Ik gebruik hem na mijn oog makeup en breng het product aan onder mijn ogen en naast mijn neus met de 195 brush. Klein beetje afpoederen met de MAC Prep & Prima Transparent Finishing Powder en je gaat de hele dag donkere kring-loos door het leven!
Menie

heeft ook haar top 3 samengesteld:

Fluidline : Dit vind ik echt een top product! Het lukte mij voorheen nooit om mooie lijntjes te trekken met eyeliner. Toen stuitte ik op de fluidlines van MAC: een ''schoensmeer''achtige substantie die je met een kwastje aanbrengt. Echt het ideale liner product wat mij betreft! Je trekt heel eenvoudig een strak lijntje. Ook leuk is dat de fluidline in heel veel verschillende kleuren te krijgen is. Mijn favoriet is toch wel Blacktrack, de zwarte variant, altijd goed.

Paintpot

: Ook al zo''n geweldig product van MAC. Het is een soort crème oogschaduw in een glazen potje. De oogschaduw blijft echter niet crèmig, maar droogt op tot een glad geheel. De paintpots zijn heel veelzijdig. Je kan ze gewoon als oogschaduw gebruiken, maar ook als eyeliner werken ze prima. En wat helemaal leuk is, is dat je ze kan gebruiken als basis voor je oogschaduw. Door de verschillende kleuren paintpots krijgt je oogschaduw telkens een andere tint. En, heel belangrijk, paintpots creasen niet!

Slimshine : Dit zijn een soort lipsticks in een dunne huls. Ze zijn niet geheel dekkend, zoals de meeste lipsticks, maar geven wel voldoende kleur om het een lipstick te kunnen noemen. De slimshines zijn heel zacht van structuur en voelen fijn aan op de lippen. Ze drogen de lippen ook niet uit, wel zo prettig! Ook de slimshines zijn weer verkrijgbaar in de prachtigste kleuren
En dan als laatste de top 3 van Deb:

Kwasten : dit zijn echt mijn holy-grails van MAC! Sinds ik kwasten van MAC gebruik is het opbrengen van vrijwel alle make-up een makkie en is het resultaat bijna altijd mooi. Zelfs oogschaduws of andere producten van mindere kwaliteit worden toch nog mooi opgebracht met deze geweldige kwasten! Er is echter 1 nadeel, ik kan er echt geen 1, 2 of 3 uitkiezen die mijn echte favorieten zijn, ik hou van ze allemaal!!! Maar ik gebruik bijvoorbeeld de nr. 180, 182, 187, 217 en 116 echt dagelijks, daar kan ik toch echt niet meer zonder! Op de foto zien jullie de meeste van mijn full size brushes, ik heb ook nog heel wat brushes met een kort handvat, de zgn. SH brushes!
Smoking eyes quad : dit is van de vele quads die ik heb echt mijn favoriet! Deze komt uit de Smoke Signals collectie van herfst 2007, die collectie was zowiezo één van mijn favorieten mede door de geweldige lipsticks, lipglasses & kohlpotloden. Moet je nagaan dat ik dit quad nu al 2 jaar lang toch regelmatig weer gebruik en ook altijd meeneem als ik op vakantie ga, dit quad maakt gewoon altijd een mooie look!

Kohl potloden : ik ben helemaal gek op de kohlpotloden van MAC en heb er dan ook een flink aantal in mijn stash. Ik heb twee echte favorieten : Eye Kohl in de kleur Teddy en de Kohl Power in de kleur Feline. De Teddy e/k zit gewoon in de vaste collectie en is een geweldige, warme kleur bruin. Dit is een absolute musthave voor iedereen!!! De Kohl Power Feline is al verschillende malen in collectie''s uitgebracht maar zit (helaas) niet in het vaste assortiment, eerlijk gezegd snap ik niet zo goed waarom niet omdat dit het perfecte kohlpotlood is om te gebruiken op de waterlijn (zeg maar in het oog). Feline is pikzwart, lekker vettig, goed uit te vagen en blijft door de samenstelling bij mij perfect zitten....ook een musthave dus! Gelukkig komt de Feline weer even terug in het assortiment in de DSquared2 collectie, ik ga maar weer een back-up kopen!
Wat zijn jullie favorieten???
Deel dit artikel
Back to top