Algemeen

Lush: Nieuwe Vanille-producten

Lush introduceerd weer een aantal super lekkere nieuwe producten, allemaal in het kader van: Vanille! Simon Constantine, zoon van Mark en parfumeur van beroep, maakte een heerlijke geur van en jasmijn. Diep en verleidelijk. Vanille, maar dan erg sexy, direct een grote hit. Deze vanille lijn bevat inmiddels Ballistic (Bruisbal), Massage Bar, Solid perfume, Bodylotion en Bodypowder. Nu brengt Lush ook een zeep, parfum en een prachtige cadeauset uit. Lees snel verder voor meer informatie! Vanaf 22 September is het zover, dan liggen namelijke de allernieuwste producten uit de Lush Vanille lijn in de winkel. Een tijdje geleden hebben jullie in deze review kunnen lezen dat  ik deze lijn een abolute verrijking van het Lush assortiment vindt. Het is een warme en comfortabele geur die denk ik bij velen in de smaakt zal vallen. Hieronder vind je eerste informatie over deze nieuwe producten: Vanillary Atomiser: €49.95 - 30ml Dit parfum was al eerder verkrijgbaar in een balsem, maar nu ook in een flesje. De naam is een ode aan onze medewerkster Hilary. Een multi-talent. Ze maakt niet alleen producten, ze schrijft ook fantastisch. Ze is de koningin van het Engelse forum en in haar vrije tijd voert ze campagne tegen dierenleed. De geur is identiek aan die van de Vanilla Fountaind ballistic, warm en comfortabel.

Vanilla Scoop Gift:

€74.95 Dit prachtige cadeau bevat Vanilla Dee-lite bodylotion, Vanilla Atomiser, Vanilla Puff Dusting Powder en Vanilla Fountain Bath Ballistic. Een heerlijk cadeau om te geven, en misschien stiekem nog wel mooier om te krijgen!

Vanilla in the Mist zeep:

€5.25  per 100g Vanaf heden dus ook een zeep in de Vanille lijn. Naast de geur van jasmijn, vanille en tonka, vind je in deze zeep ook koffie. Dit geeft de zeep een nog diepere geur en de zorgt ervoor dat door de lichte koffiescrub je dode huidcellen verdwijnen. Twee vliegen in een klap dus!

Binnenkort meer informatie en een review over de nieuwe Vanille producten van Lush. Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat jullie meer dan benieuwd zijn naar deze leuke producten. Ze zien er niet alleen prachtig en vrolijk uit, maar zijn ook nog eens heerlijk verzorgend, niet op dieren getest en zoals alle Lush producten met de hand gemaakt. Zoals gezegd: Vanaf 22 September kun je deze artikelen aanschaffen in de diverse Lush winkels in Nederland en Belgie, en uiteraard ook via de Lush mailorder. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top