Algemeen

Bobbi Brown Metallic Long-wear Cream Shadow

Vanaf deze week vind je bij de Bobbi Brown counters in Amsterdam en Rotterdam weer een nieuwe collectie Long-wear Cream Shadows. Dit keer heeft Bobbi Brown ze een mooie metallic finish meegegeven en 8 prachtige kleuren bedacht, super natuurlijk voor deze herfst! De Metallic Long-wear Cream Shadows zijn langhoudend, dragen heel licht en fijn en creasen niet! Ze zijn perfect te gebruiken als basis maar ook heel goed los te gebruiken. Lees even verder voor meer informatie.... Ik heb zelf al een aantal normale Long-wear Cream Shadows en gebruik ze graag in combinatie met poederoogschaduws, de kleuren worden dan net iets intenser en dat is soms heel leuk en handig. Maar ook op zichzelf zijn ze erg fijn in gebruik, het beste kun je ze met een synthetische kwast opbrengen, dat vind ik zelf prettiger dan een kwast met natuurlijke haren, maar uiteindelijk is dat ook een kwestie van persoonlijke voorkeur, denk ik.

En aangezien Bobbi Brown deze winter nog meer mooie Metallic items zal krijgen, zijn deze Cream Shadows handig om alvast in huis te hebben! De Cream Shadows kosten EUR 23,00 en zijn er in 8 tinten:

  • Chrome Patina - a golden pewter
  • Brown Metal - a warm brown sparkle
  • Starry Night - a navy blue sparkle
  • Black Pearl - a medium purple
  • Starry Purple - a deep purple sparkle
  • Antique Gold - a deep gold sparkle
  • Goldstone - a gold sparkle
  • Mercury - a silver sparkle

Ik heb zelf mijn oog laten vallen op de Black Pearl en de Starry Purple, daarvan zie je hieronder nog een close-up. Welke vinden jullie het mooist? En wat zijn jullie ervaringen met de Cream Shadows van Bobbi Brown? Zijn jullie nog van plan iets van deze collectie te gaan kopen? In dat geval is het handig om te weten dat je de producten van Bobbi Brown uitsluitend kunt kopen bij de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam, daarnaast heeft de Douglas aan de Lijnbaan te Rotterdam ook een mooie Bobbi Brown counter! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top