Nieuws

Mac BBR collectie aankopen en review

Zoals ik gisteren heb geschreven, heeft Mac een nieuwe collectie uit, de Blonde Brunette Redhead collectie. Afgelopen week heb ik alvast een gedeelte van de collectie ontvangen, helaas nog niet alles, maar dat volgt waarschijnlijk volgende week. Van de spullen die ik binnen heb, heb ik natuurlijk foto''s gemaakt en ik heb er een review over gedaan. Dit zijn de aankopen van het Redhead deel van de collectie: Dit zijn de spullen van het Brunette deel van de collectie

En als laatste de spullen van het Blonde deel van deze collectie.

Ik ben erg enthousiast over de hele collectie omdat de kleuren erg mooi en basic zijn, maar zeker niet saai! Vooral de MSF''s (mineralize skinfinishes) zijn extreem mooi! De meeste MSF''s bevatten nogal veel glitters en dat maakt ze niet altijd geschikt om overdag te dragen, het wordt al snel een beetje too much. Maar deze MSF''s hebben die glitters niet maar zorgen wel voor een geweldig mooie glow op je gezicht. De oogschaduws zijn allemaal erg mooi, al zijn een aantal kleuren vrij simpel te vervangen door kleuren uit het standaard assortiment van Mac. De lipsticks & lipglasses zijn heel fijn, het zijn mooie, rustige,  neutrale tinten die bij veel mensen prachtig zullen staan. Mijn favorieten tot nu toe zijn de lipglass Soft wave, lipstick What a do!, MSF redhead en de oogschaduws Flip, 100 strokes en French Cuff. Ik heb ook swatches gemaakt van de producten, dat is misschien handig als je wilt weten hoe de kleuren er op de huid uit zullen zien.

Wat vinden jullie ervan? Ik vind ze allemaal even mooi! Oh ja, niet op de foto staan de kwasten die horen bij deze collectie, de # 226 en de # 214 brush. Ik heb de # 226 wel binnen en dat is een hele mooie, fijne blending brush die speciaal geschikt is om kleur aan te brengen in de arcadeboog. Naar de #214 brush ben ik ook erg benieuwd omdat dat een kwast is die Mac nog niet eerder in hun assortiment heeft gehad, het is nl. een smudge brush. Zodra ik de rest van de spullen binnen heb, horen jullie hierover meer!

Wil je meer informatie over de collectie en de producten? Of wil je gewoon even meekletsen met de mede Mac liefhebbers over deze collectie? Dan moet je zeker hier een kijkje komen nemen! En natuurlijk sinds deze week in de Mac winkel of bij de Mac counters in de Bijenkorf, in Utrecht wordt deze collectie helaas niet verkocht.

Deel dit artikel
Back to top