Nieuws

Mac Grandduos aankopen & swatches

Afgelopen vrijdag was ik dan eindelijk in de gelegenheid om weer even naar Mac te gaan, ik heb mijn zoontje wel moeten omkopen met een doos Lego, want hij had niet echt zin om mee te gaan! Ik ging natuurlijk voor de Mac Grand duo mineralize blushes, die sinds vorige week te koop waren. Nu moeten jullie weten dat ik een ware blush-addict ben en ik eigenlijk alle blushes mooi vind en wil hebben, des te vreemder is het dat ik er maar 4 heb gekocht van de 7......Maar ondertussen ben ik alsnog gezwicht en heb de andere 3 toch maar besteld in de USA, dan moet ik nog maar even geduld hebben. Natuurlijk heb ik foto''s en swatches gemaakt van mijn aankoopjes, waaronder ook vergelijkende swatches van de eerdere Mac mineralize blushes van de Sonic Chic collectie....kijk snel verder.

Zoals jullie misschien al gehoord of gelezen hebben, zijn de blushes erg goed gepigmenteerd dit keer, volgens wat leden van mijn forum die een lichtere huid hebben zijn ze allemaal redelijk donker. Nu heb ik een iets getinte huid, dus ik vind het voor mij best te doen, maar ik kan mij wel voorstellen dat ze aardig heftig zijn op een echte lichte huid. De oplossing daarvoor is natuurlijk ze heel licht aan te brengen, bij voorkeur met de Mac 187 kwast, die brengt de kleur mooi aan zonder dat het teveel is, je kunt de kleur dan wel goed opbouwen als je toch wat meer kleur wilt. Dit is de Grand duo blush die zo op het oog wel wat weg heeft van de Love Thing blush maar op de swatches toch wel een stuk lichter is, ik vind alle Grand Duo blushes ook wat meer shimmery/glanzend dan de blushes van de Sonic Chic collectie.

De Earth to earth lijkt nog wel het beste op een van de eerdere blushes, zowel op het eerste oog maar ook als swatch. Nu is Nuance een van mijn favoriete blushes want het is zo''n prachtige perzikkleur met gouden glans, dus de Earth to earth blush is wat mij betreft zeker een aanrader, als de Nuance niet hebt. Ook erg geschikt voor meiden met een lichtere huid.

 De Light over Dark blush lijkt best op de Love Joy zo op de foto, maar aan de swatches kun je zien dat ze echt heel erg verschillend zijn, Love joy is een stuk roder dan Light over Dark die toch wat bruiner is.

Als laatste heb ik dan nog de Hot Planet gekocht, die een beetje lijkt op Gentle, maar toch heel wat heftiger is! Gentle is een beetje paarsachtige blush, die best subtiel is en Hot Planet is wat meer gepigmenteerd en ook wat roder. Gentle is trouwens ook een van mijn favorieten en vooral erg mooi als ik een donkere oogmake-up op heb.

De mineralize blushes van de Grand Duo collectie kosten EUR 22,50 per stuk en zijn allemaal limited editions, dat betekent dus op = op. Wees er echt snel bij als je er nog 1 wilt want ze vliegen de Mac counters af! Er zitten 6 mineralize blushes in het vaste assortiment van Mac, die oorspronkelijk dus uitkwamen bij de Sonic Chic collectie van vorig jaar. Dit zijn de kleuren:

  • Warm Soul - Mid tone beige with gold pearl
  • Gleeful - Deep dirty blue pink with gold pearl
  • Gentle - Raspberry with gold pearl
  • Love Joy - Warm mid tone brown with gold pearl
  • Love Thing - Dirty burgundy with gold pearl
  • Dainty - Light yellow pink with gold pearl

Natuurlijk hebben we op het forum ook weer een aantal topics waar je meer foto''s kunt bekijken en kunt lezen wat de andere leden van deze blushes vinden, dat topic vind je o.a. hier!

Deel dit artikel
Back to top