Algemeen

Aveda Enbrightenment serie - maakt de huid weer helder!

Onlangs schreef ik er al over in een ander artikel, de trend op het gebied van huidverzorging is een heldere, frisse teint. Naarmate je ouder wordt (maar soms ook op jongere leeftijd) kunnen er vlekjes op de huid ontstaan die niet zomaar weer verdwijnen. Een oplossing zou kunnen zijn om huidverzorging te gaan gebruiken die deze vlekjes proberen te laten verdwijnen. Het fijne merk Aveda heeft sinds eind augustus een speciale, complete, nieuwe huidverzorgingslijn op de markt die perfect geschikt lijkt om dit "probleem" te verhelpen, de Enbrightenment lijn. Lees even verder voor meer informatie.... Aveda is een cosmetica merk dat probeert zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken in hun producten, tevens houden zij in hun productieproces zoveel mogelijk rekening met het leefklimaat van de aarde. Hun verpakkingen zijn bijvoorbeeld altijd recyclebaar, hun fabrieken proberen zo energie-zuinig mogelijk te werken en zij gaan zeer zorgvuldig om met de plantaardige ingrediënten die ze gebruiken. Aveda heeft hiervoor al verschillende onderscheidingen en eervolle vermeldingen ontvangen, dat maakt het gebruiken van producten van Aveda extra fijn. Dat was even wat informatie over Aveda, maar natuurlijk gaat het in dit artikel specifiek over de producten van de Enbrightenment serie. Dit is wat de producten doen:

  • ze maken de huid helderder door de donkere vlekjes door peeling te verminderen.
  • ze helpen nieuwe donkere vlekken en verkleuring te voorkomen dankzij anti-oxidanten die beschermen tegen vrije radicalen.
  • ze verzachten de huid en verminderen irritatie die tot donkere vlekken kan leiden.
  • ze laten de huid oplichten dankzij Aveda’s eigen, organische Skin Brightening Blend.

De 99,7 % natuurlijke ingrediënten in de Enbrightenment producten die zorgen voor de hierboven beschreven werking zijn deze :

  • 100% natuurlijke Skin Brightening Blend – verzacht de huid en vermindert donkere vlekken met behulp van een eigen formule met scutellaria (glidkruid), moerbeiboomwortel en druivenextracten.
  • Ascorbyl glucoside (vitamine C) – beschermende antioxidant die de huid helderder maakt en donkere vlekken en verkleuring vermindert.
  • Glucosamine – hydrateert de huid, kalmeert en zuivert voor een nog egalere teint. Gevormd door briofermentatie.
  • Bruine algen – vermindering van donkere vlekken en verkleuring voor een meer gelijkmatige teint.
  • Natuurlijk salicylzuur – gewonnen uit wintergroenolie, zuivert de huid voor een egalere teint.
  • Organische sheaboter – hydrateert, beschermt en herstelt de vochtbalans van de huid.

De Enbrightenment lijn bestaat uit een zeer complete lijn producten, die elkaar in werking echt versterken. Je zou dus eigenlijk alle producten naast elkaar moeten gebruiken voor een echt goed resultaat. Maar laat je er niet door weerhouden om gewoon eens 1 of 2 producten uit te proberen, je kunt tenslotte altijd nog besluiten om meer producten te gaan gebruiken. Dit zijn de producten uit de Enbrightenment serie: Enbrightenment Brightening Cleanser EUR 29,00

Enbrightenment Brightening Treatment Toner EUR 39,00

Enbrightenment Brightening Correcting Serum EUR 57,00

Enbrightenment Brightening Correcting Lotion (voor normale tot vette huid) EUR 55,00

Enbrightenment Brightening Correcting Crème (voor een normale tot droge huid) EUR 59,00

Enbrightenment Brightening Intensive Massage Masque EUR 49,00

Ik heb een aantal van deze producten al een tijdje in gebruik en ze zijn echt heel erg fijn, ik zal er natuurlijk nog een uitgebreide review over schrijven maar daarvoor wil ik de producten nog wat langer uittesten. Bij de Aveda spa''s worden er ook speciale Enbrightenment treatments gegeven inclusief een speciale massage gebaseerd op Koreaanse en Japanse technieken, dit lijkt me helemaal heerlijk! Aveda kun je in verschillende salons en winkels vinden, op de website van Aveda kun je de exacte verkooppunten vinden. Mocht je graag online bestellen, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Mistral-shop of eventueel ook bij HQhair.com.

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top