Algemeen

Laura Mercier Gilded Garden Shimmer Bloc

Laura Mercier heeft een heel mooi nieuw item uitgebracht, het Gilded Garden Shimmer Bloc. Ik hou altijd heel erg van dit soort poeders omdat ze je een hele mooie glow geven, I <3 glow! Laura Mercier heeft dit Bloc ontwikkeld omdat ze een nieuw product wilde maken dat voor een jeugdige glans zorgt op lichaam en gezicht, zonder metallic of frosty effect (dat kan je nl. ouder laten lijken dan je bent....en dat is niet zo fraai!) Wil je er meer over weten, lees dan snel verder! Het Shimmer Bloc heeft de volgende kenmerken:

  • bevat licht-reflecterende deeltjes die samengevoegd zorgen voor een prachtige, gezonde glans
  • licht de ogen, wangen en het lichaam op met een subtiele kleur en fraaie glans
  • het Bloc is gebakken in de oven, daardoor is het heel makkelijk op te nemen op een kwast en zeer eenvoudig aan te brengen
  • het is olie-vrij en geschikt voor alle huidtypes.

Er is nu 1 kleur beschikbaar, de Gilded Garden, maar ik denk dat dit Shimmer Bloc wel vaker terug gaat komen in de collectie''s van Laura Mercier. Zover ik het kan beoordelen kun je dit Bloc vergelijken met de Mineralize Skinfinishes van Mac, de Shimmer Bricks van Bobbi Brown en vorig jaar bracht Dior de Dior Blossom uit, die hier erg op lijkt (helaas wat dit een limited edition en snel uitverkocht).

 

De adviesprijs in Nederland zal EUR 38,00 zijn, Laura Mercier is in Nederland te koop bij Skins Cosmetics. Ik koop mijn Laura Mercier spulletjes meestal bij Kiss and Make-up NY, dat is een webshop die tegen de normale prijzen producten van o.a. Nars, Laura Mercier, Fresh & Shu Uemura verkoopt, maar het mooiste van alles is dat de verzendkosten maar $ 7,95 zijn en dat is echt een koopje! Neem ook eens een kijkje op de website van Laura Mercier voor alle andere mooie producten die zij maakt! Binnenkort meer over Laura Mercier!

Deel dit artikel
Back to top