Reviews

Editor's choice - Clarisonic Pro & Mia

Tijdens mijn vakantie zal ik jullie iedere dag iets vertellen over één van mijn persoonlijke favorieten. Dat zijn meestal producten die jullie weleens eerder hebben gezien in een favorieten artikel of een vlog, maar er zijn ook "nieuwe" producten bij. Het gaat eigenlijk altijd om producten die ik al jarenlang gebruik en dan vergeet ik ze gewoon weleens te laten zien aan jullie. Vandaag is de Clarisonic aan de beurt, lezen jullie mee?

Vorig jaar kocht ik eindelijk mijn allereerste Clarisonic tijdens mijn vakantie naar Orlando, U.S.A en sindsdien ben ik eraan verslaafd. Zo erg, dat ik naast de Clarisonic Mia ook een Clarisonic Pro heb gekocht, dit keer "gewoon" in Nederland. Er is namelijk nu een fijne webshop die verschillende modellen van de Clarisonic verkoopt, www.freshwatervalley.com. Ik heb er ook een video over gemaakt, kijk zeker even, maar ik schrijf in dit artikel ook de belangrijkste dingen nog even op.

Maar wat is de Clarisonic nu eigenlijk? Simpel gezegd is het een elektrische tandenborstel voor jouw huid. De Clarisonic gebruik je op het moment dat je jouw gezicht reinigt, bijvoorbeeld in de avond (althans dan gebruik ik de Clarisonic). Je combineert de Clarisonic met jouw eigen, favoriete reiniger en dat is echt erg fijn. Het maakt de huid veel beter schoon, verwijdert make-up echt goed (ook het deel dat je niet ziet met het blote oog) en zorgt dat de reiniger beter zijn werkt doet.

Hierdoor gaat de huid en na verloop van tijd echt beter uitzien, de poriën worden beter gereinigd en zijn daardoor minder zichtbaar en scrubben is niet meer nodig omdat de Clarisonic direct de dode huidcellen verwijdert. Huidverzorgingsproducten worden ook beter geabsobeerd en zijn daardoor effectiever, tenslotte werken producten het beste op een schone huid.


Ik heb zelf de Clarisonic Pro, de versie voor thuisgebruik met 4 standen (van langzaam tot heel snel), deze heeft ook een Body brush, daarmee kun je ook armen, benen en rug reinigen. Eerlijk gezegd gebruik ik hem daar niet voor, maar het kan natuurlijk wel. Ik gebruik zelf altijd de normale stand, maar deze versie heeft ook nog 3 andere standen (van low, normal, high tot pro). Ik vind het ook erg fijn dat er een timer op zit, zo weet je zeker dat je lang genoeg de huid reinigt. De MIA is natuurlijk fijn voor op reis, dit is de wat eenvoudigere versie van de Clarisonic, het resultaat is echter hetzelfde.
 
De Clarisonic Pro & MIA is geschikt voor gebruik in Nederland, sterker nog, je kunt hem over de hele wereld gebruiken, het enige dat je nodig hebt is een adapter. Als je jouw Clarisonic besteld bij Freshwatervalley, dan krijg je er een adapter bij en anders kun je die in iedere elektronicawinkel wel kopen. De Clarisonic Pro kost EUR 189,95 en de Clarisonic MIA EUR 139,95, natuurlijk is dat even een groot bedrag, maar deze apparaten gaan natuurlijk jaren mee.  Je moet wel na een maand of drie de borstelkoppen vervangen, die verkoopt Freshwatervalley  ook, dus dat is handig. Ze verkopen alle versie's en zo kun je dus ook de perfecte borstel kopen voor de extreem gevoelige of acné huid! Neem zeker even een kijkje in de shop! Voor twee borstels betaal je EUR 29,95.

Edit : vanaf september 2013 zal de Clarisonic MIA 2 voor EUR 149,95 te koop zijn bij geselecteerde filialen van ICI Paris XL, binnenkort een update!

Heb jij ook ervaring met de Clarisonic? Ik kan hem jullie echt aanraden, zo'n fijn apparaat, zeker geen miskoop!

Deel dit artikel
Back to top