Nagel & Handen

China Glaze On Safari swatches

Zoals jullie vorige week in de preview hebben kunnen zien is de herfstcollectie van China Glaze alweer in het land. Net zoals jullie moest ik even wennen aan de donkere en herfstachtige kleuren omdat wat mij betreft de zomer nog moet beginnen maar.. de lakjes uit de On Safari collectie zijn prachtig!

On Safari is een twaalfkoppige collectie waarin je twee glitternagellakken kunt vinden. De rest van de kleurtjes heeft een crème finish met een kleine uitzondering voor Elephant Walk en Jungle Queen, deze hebben een micro shimmer. De nagellakken zijn van zeer goede kwaliteit en uitermate goed gepigmenteerd. Op naar de swatches:

On de onderstaande drie afbeeldingen zien jullie eerst de Man Hunt nagellak. Deze midden koningsblauwe creme nagellak geeft een prima dekking in een laagje, je kunt er meer aanbrengen maar dat is eigenlijk niet nodig. Daaronder zie je een van mijn favorieten: Exotic Encounters die je als een frissere versie van Essie’s School of Hard Rocks kunt zien. Elephant Walk is ook al zo mooi! Dit is het midden gijze broertje van de Pelican Grey nagellak die China Glaze eerder uitbracht in de Anchors Away collectie.

Man Hunt
Exotic Encounters
Elephant Walk

Kalahari Kiss
is een licht beige/gele nagellak met een bruine ondertoon. Je hebt wel een klein beetje kleur nodig op je handen om deze nagellak te kunnen dragen, een aanrader voor after summer handjes! I’m Not Lion is een mooie compacte glitternagellak die je individueel kunt dragen maar ook als topper over iedere andere nagellak. De nagellak bevat champagne kleurige en zilveren glitters en zo hier en daar een holografische variant.

Kalahari Kiss

I’m Not Lion

Desert Sun d
oet mij in de verte denken aan OPI Ginger Bells maar na een korte vergelijking is Desert Sun een stuk lichter en wat frisser. I Herd That bevat koperen en gouden glitters met zo hier en daar een holografische glitter. Ook deze variant kunt je gebruiken als topper of.. als prachtige compacte glitternagellak. Het leuke van deze nagellak is dat hij mat opdroogt. Liever een glansje? dan kun je er een top coat overheen gebruiken.  

Desert Sun
I Herd That

In de flesjes lijken Call of the Wild en Prey Tell behoorlijk op elkaar. In daglicht veranderd die gedachte al snel. Call of the Wild is namelijk een bruin bordeaux kleurige creme nagellak terwijl Prey Tell meer doet denken aan zeer donker rood met een klein vleugje paars. Over paars gesproken: Purr-fect Plum is een mooie, warme donker paarse nagellak die op de nagels donkerder oogt in vergelijking tot op de nagels.

Call of the Wild

Prey Tell
Purr-fect Plum

Tot slot zien jullie hieronder de afbeeldingen van Adventure Red_Y en Jungle Queen. De rode variant (Adventure Red_Y) is een fijne, donker rode nagellak die slechts in een laagje al een prima dekking geeft (rood is altijd mooi!) en Jungle Queen heeft heel veel weg van Chanel Paradoxal (Paradoxal is lichter) en is dusty paars met een lichte shimmer die je  alleen goed ziet wanneer de zon erop schijnt.

Adventure Red_Y

Jungle Queen

Welke kleurtjes hebben jullie op je verlanglijstje geplaatst? Ik vind vooral de glitter varianten erg mooi en ook de Exotic Encounters  en Elephant Walk nagellak kunnen mij behoorlijk blij maken!


De nagellakken uit de China Glaze On Safari collectie zijn voor EUR 5,95 per stuk  verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Met code beautyscene ontvang je 10% korting op jouw bestelling excl. verzendkosten.  

Deel dit artikel
Back to top