Nieuws

Hype - Konjac Sponges!

Konjac sponges zijn leuk en behoorlijk uniek! Deze 100% natuurlijke sponsen masseren de huid, stimuleren de doorbloeding en bevorderen de groei van nieuwe huidcellen. Je kunt de sponsen gebruiken met of zonder reinigingsproduct, precies zoals jij dat dat prettig vindt.

Konnyaku of Konjac (niet te verwarren met cognac of de kale acteur met lolly) wordt in Japan en Korea al meer dan 1500 gebruikt als medicijn. Daarnaast gebruikt met de wortels van deze bijzondere plant voor een allerhande aan schoonheidsbehandelingen. De hydraterende, alkalische plantvezel wordt ingezet in de strijd tegen onzuiverheden, talg en hersteld de zuurtegraad van de huid.
Alsof het niet beter kan bevatten de sponsen ook nog ijzer, fosfor, koper, zink, vitamine A, vitamine E, vitamine D, vitamine B1, vitamine C en foliumzuur. Konjac Sponges zijn er in verschillende varianten waardoor er voor ieder huidtype een geschikte sponge te vinden is. De roze variant die ik heb opgenomen in dit item is verrijkt met Franse rode en witte klei en bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid maar je hebt ook varianten voor een vette huid, normale huid etc.

Om te laten zien hoe de spons werkt heb ik een kleine fotoroman in elkaar geknutseld met in de hoofdrol:


Even op een rijtje: De Konjac sponges zijn 100% natuurlijk, 100% biologisch en pH neutraal. Ze mogen dagelijks gebruikt worden en kunnen met of zonder reiniger worden gebruikt. Gebruik je een reiniger denk er dan aan dat je niet te veel gebuikt want de spons zorgt voor een overvloed aan ‘schuim’. 

Ik gebruik zelf een klein beetje cleanser en reinig mijn volledige gezicht en hals met de spons. Deze voelt op de huid lekker zacht een en brengt als extra voordeel met zich mee dat het lijkt alsof het gezicht ook een lichte scrub krijgt. Heel prettig!

Na gebruik spoel je Mr. Konjac even goed uit met lauw/warm water en haalt hem nog een keertje over jouw gezicht en hald om de laatste restjes vuil en make-up te verwijderen. Daarna is het tijd om jouw spons uit te spoelen en te laten drogen in een bakje of schaaltje. Eenmaal opgedroogd is de spons weer hard.

 .
Ik vertelde het hierboven al even. Konjac Sponges zijn verkrijgabaar in verschillende kleuren die allemaal een huidtype vertegenwoordigen. Het is zeker niet alleen maar een enorm leuk product om te gebruiken, mijn huid wordt er heel blij en zacht van. Ik ben enorm benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn!

Je vindt Egyptian Magic (vanaf EUR 7,50) bij http://www.baciodifiori.com/. Deze bijzondere webshop verkoopt trouwens ook sponges voor het lichaam, die zijn ongeveer twee keer zo groot. Met code: @baciobella ontvang je 10% lezerskorting op alle Konjac Sponges. Shop ze!

Deel dit artikel
Back to top