Nieuws

Lancôme Midnight Roses herfst makeup 2012

Zittend aan het zwembad onder de Canarische zon is het lastig voor te stellen dat over een maandje de herfst make-up collecties alweer te koop zullen zijn. Maar ja, als we in Nederland toch geen zomerweer hebben, dan kunnen we net zo goed direct door gaan. Laten we dan beginnen met de prachtige Midnight Roses collectie van Lancôme

In navolging van de vorige herfst makeup collectie heeft Aaron de Mey opnieuw gekozen voor een bijzonder adres in de geschiedenis van het merk. Waar dat adres is, blijft geheim om de magie te behouden, maar het is het adres met huisnummer 29 waar om middernacht de "midnight roses" van Parijs samenkomen. Behoorlijk mysterieus dus en dat is te zien in de mooie, paarsgetinte makeup collectie van deze herfst waarin vooral de lippen en nagels centraal staan.
Blush Multi Lumiere EUR 49,50
Een combinatie van een zachte highlighter met ''marshmallow'' structuur die je zowel met een kwast als sponsje kunt aanbrengen. Als je de poeder durft aan te raken tenminste, want eigenlijk zouden we hem zo moeten bewaren.

Brow expertise kit EUR 50,00

De perfecte combinatie om een mooi, ''sculpted eye'' te creeëren, een oogvorm die mooi gedefinieerd is zonder al te veel kleur. Een spel van licht en schaduw met natuurlijke tinten die je zowel op de oogleden als op de wenkbrauwen kunt gebruiken. Samen met een pincet en een kwastje een musthave om in de tas te hebben!

Hypnôse brow shaper EUR 22,99
Transparante gel die ook eigenwijze haartjes op zijn plaats houdt, als je dan toch bezig bent mooie ogen en wenkbrauwen te maken, doe het dan goed!

L''Absolu rouge mat EUR 30,01
Matte lippen in warme tinten, dat wordt de trend deze herfst en ook aan Lancôme gaat deze trend niet voorbij. De L''Absolu rouge is mat als fluweel, voelt comfortabel aan en geeft de lippen een voller effect door Pro-Xylane

v.l.n.r, 160 Rouge Hypnôse, 360 Rose Aphrodisia en 361 Rose Sortiège
L''Absolu mat cashmere EUR 28,48

Matte lipgloss, dat blijft een "contradiction in terms" een gloss die niet glanst maar mat is! Voordeel is de zachtheid van de gloss die Lancôme combineert met de comfort van een cremetextuur.

v.l.n.r. 100 Potion d''amour, 300 Magie poupre & 301 Pure elixir
Le crayon khol 014 Prune Crépuscule EUR 19,60


Hypnose Drama mascara black EUR 29,99

Le vernis EUR 15,49
links 250N Beige poudré en rechts 280N Cosmopolitan Kaki
links 030 Givre magique en 453 Infusion de prune

Magisch mooi, al is ik toch wel een klein beetje een mooi, paars oogschaduwpalette dat had deze mooie collectie nog completer gemaakt. Gelukkig heeft Lancôme in hun vaste collectie zeker ook mooie aanvullende producten.

De Lancôme Midnight Roses collectie zal vanaf half augustus 2012 te vinden zijn bij de Lancôme verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top