Nieuws

Miss Sporty Fabulous Nail Patches!

Nagelstickers zijn weer helemaal hot. Na de lancering van Sylvie Nails brengt ook Miss Sporty nagelstickertjes op de markt genaamd Fabulous Nail Patches! Afgelopen week heb ik de stickertjes voor jullie getest en ben behoorlijk enthousiast over de kwaliteit.


De Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn verkrijgbaar in 4 verschillende patroontjes. 001 - Zebra, 003 - Commando, 004 - Sweet Heart en 005 - Fierce Leopard. Een verpakking bevat in totaal 10 stickertjes (dus geen foutjes maken!)) in verschillende formaten. De stickers zijn voor eenmalig gebruik.

Zorg er voor het aanbrengen van de stickers voor dat je nagels schoon en glad zijn. Verwijder nagellakresten met remover en was je handen daarna met water en zeep om er zeker van te zijn dat je nagels vetvrij zijn. Bekijk van tevoren even welke nagelstickers er bij het formaat van jouw nagels passen.

Plaats de sticker een paar millimeter van de nagelriem af en strijk deze in het midden van de nagel in een beweging glad. De stickertjes zijn dun, soepel en prettig in gebruik. Ze plakken snel en goed. De nagelstickers zijn lang dus bij de volgende stap knip je allereerst even een stukje van de sticker af met een schaartje. Vervolgens sla je het randje over de nagel heen naar achteren en vijl je het restant van de sticker weg.
Miss Sporty  geeft aan dat de stickertjes zeker tien dagen kunnen blijven zitten, maar dat heb ik niet getest. De dag dat ik de stickers gedragen heb bleef het resultaat prima. Mocht je de houdbaarheid willen verlengen kun je er trouwens voor kiezen om er nog een top coat overheen te dragen. Die moet je dan wel met een remover verwijderen alvorens je de stickertjes verwijderd.

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches (EUR 2,99) kun je vanaf deze maand (juli 2012) in verschillende drugstores vinden. Mocht je ze tegenkomen neem dan zeker even een setje mee. De stickertjes zijn leuk, makkelijk om aan te brengen en zeer betaalbaar.
 

Deel dit artikel
Back to top