Blogs & Editorial

Video - Beautyspullen inpakken voor vakantie (met Bo)

Good morning!! Als jullie dit lezen hang ik, als alles volgens plan verloopt, samen met de familie op een kilometer of 10 tien hoogte. Ik ben namelijk op weg naar Gran Canaria, één van onze favoriete vakantiebestemmingen voor onze familie vakantie. We hebben er heel veel zin in! Gisterenavond hebben Bo (mijn dochter) en ik nog even snel een video opgenomen waarin ik jullie laat zien welke beautyspullen we meenemen. Kijken jullie even mee?

Zo moeder, zo dochter? Haha, niet bij ons! Maar dat geeft niet, mocht Bo toch nog spontaan behoefte hebben aan oogschaduw, bronzer of parfum, dan kan ze dat best van mij lenen! Alhoewel, de parfum had ik helemaal nog niet ingepakt, ik hoop toch wel dat ik in de tussentijd toch minstens 1 flesje in mijn toilettas heb gestopt (dat krijg je als je nog drie koffers moet inpakken).

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van mijn vakantie via Twitter (ik heb een Droam meegenomen, de perfecte manier om toch online te kunnen zijn in het buitenland, check www.droam.nl) en in de loop van de week zal ik jullie zeker nog even meenemen langs alle leuke beauty hotspots van Maspalomas, Gran Canaria. Wil je Bo volgen op vakantie? Volg haar dan op Twitter : @bokado

Zouden jullie het trouwens leuk vinden om een korte vakantie vlog te zien? Een korte impressie van mijn vakantiebestemming?

Deel dit artikel
Back to top