Reviews

Win 1 van de 10 Rimmel Olympics pakketten!

Eind deze maand komt er iets groots naar Londen: de Olympische Spelen! Rimmel is daar al helemaal klaar voor met de nieuwe Summer collectie die helemaal in het teken staat van de Olympische Spelen, vol spetterende kleuren. Niet alleen laten we je de producten zien, je kunt ook de hele collectie winnen! Zijn jullie klaar voor de start? 

De Rimmel summer collectie staat bol van de felle zomerkleuren! Zo is de Stay Glossy Hot Lip Gloss er in twee nieuwe knalkleuren, Pop Your Pink en Orange Your Life (EUR 9,99). Voor volumineuze wimpers is er de Scandal''Eyes Waterproof Mascara (EUR 11,99), waarvan je de gewone versie al eerder kon bewonderen in deze review. Ga je juist voor een natuurlijke look, dan is de 100% Waterproof Mascara (EUR 9,49) iets voor jou. Echt opvallen kan met de Block Your Green Mono Pop Eyeshadow (EUR 6,99) of één van de nieuwe I Love Lasting Finish Ultra Bright Nail Polish-kleuren (EUR 6,99). 

Zoals je ziet zijn de glossjes heel transparant, met een vleugje kleur voor een subtiel ''my lips but better''-effect. Ze voelen heerlijk zacht op de lippen en daarom vind ik ze erg fijn! Zeker in combinatie met felle oog make-up van de Block Your Green Eyeshadow is zo''n subtiele gloss perfect.

Op deze foto''s draag ik de Rimmel summer collecion oogschaduw, gloss en de 100% Waterproof Mascara. De perfecte look voor een dagje strand als je het mij vraagt! Om het helemaal af te maken kun je naar hartelust mix & matchen met de nieuwe kleuren nagellak, die je hieronder op Wendy''s nagels ziet.


V.l.n.r: Orange Your Life, Pop your Pink en Block Your Green
 

Wij hebben goed nieuws voor jullie want namens Rimmel mogen wij 10 pakketten weggeven met een waarde van EUR 70,00 per pakket waarin je deze volledige collectie terug kunt vinden: Mono Pop Eye Shadow in Block Your Green, Stay Glossy Hot Lip Gloss in Pop Your Pink en Orange Your Life, I Love Lasting Finish Ultra Bright Nail Polish in Orange Your Life, Pop Your Pink en Block Your Green. De Scandal ‘Eyes Mascara Black Waterproof en tot slot de 100% waterproof mascara in Black Black.

Wat moet jij doen om kans te maken op 1 van de 10 pakketten?

  • plaats hieronder een comment met daarin een antwoord de volgende vraag:

Vertel ons wat jouw favoriete product uit deze geweldige collectie is en waarom? Daarnaast willen we graag weten wat jouw favoriete Olympische sport is!

  • Comment voor 28 juli 2012, na die datum maken wij de winnaars in dit artikel en via onze Facebook-pagina bekend en worden de prijzen opgestuurd.

 

We zijn erg benieuwd naar jullie favorieten! De Rimmel summer collection ligt al in de winkels en is verkrijgbaar bij o.a. Etos en Kruidvat. 
 

Deel dit artikel
Back to top