Nieuws

Handig! Clinique Skin Diagnostic tool

Clinique introduceerde onlangs de Skin Diagnostic tool. Abracadabra? Nee hoor, juist niet! Met deze handige iPad tool kun je namelijk als klant een passend advies samenstellen binnen 90 seconden. Je loopt met een adviesbonnetje richting consulente en schaft de producten aan!

De Clinique Skin Diagnostic tool is enorm handig. Deze vind je in De Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Daarnaast hebben 26 Douglas filialen deze mogelijkheid ook in huis. De app vraagt jou om specifieke kenmerken van jouw huid te omschrijven, ook kun je probleemgebieden en/of huidproblemen aangeven.

Aan het einde van jouw 90 seconden zal er een productadvies op maat uit worden geprint die je trouwens ook direct naar jouw emailadres kunt laten verzenden. Heb jij behoefte aan meer informatie dan kun je natuurlijk altijd en van de aanwezige consulenten even om uitleg vragen.
Natuurlijk heb ik de Skin Diagnostic tool ook om advies gevraagd en ik moet hem (of haar?) complimenteren met een zeer correcte diagnose. Op mijn ‘lijstje’ stonden onder andere de Even Better Dark Spot Corrector, Youth Surge dag en nachtverzorging, Repairwear Laser Focus Wrinke & UV Damage Corrector, het 3 Stappen Systeem nummer 1 en een Clinique Sun Face Cream met SPF 30.
Ik moet jullie bekennen dat ik al jaren enorme fan ben van de 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula en ook de zonneproducten vind ik erg fijn. Ik verheug mij er dan ook op de producten te gaan testen die mij via de app zijn geadviseerd. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte middels een review!

Je kunt ervoor kiezen alle advies producten in één keer aan te schaffen maar ik kan mij heel goed voorstellen dat het net even too much is. Op de uitdraaide bon (of via de email de je ontvangen hebt na het invullen van jouw gegevens in de winkel) kun je uitstekend bijhouden welke Clinique producten je al in huis hebt en welke nog even op jouw wishlist blijven staan.

Ik ben enthousiast!
 

Deel dit artikel
Back to top