Nieuws

Guerlain make-up collectie herfst 2012

Nu ik hier heerlijk in het zonnetje aan het genieten ben een paar dagen vakantie, is het wel een beetje lastig voor te stellen dat we volgende maand alweer de nieuwe herfst make-up collecties in de winkels zullen vinden! Guerlain kiest voor dit najaar voor mooie rode tinten, matte lippen en veel blushes. Kijk je even mee naar wat je kunt verwachten?

Durf jij deze herfst te kiezen voor de vurige rode tinten van het Rouge d''enfer deel van de collectie? Vurig, ongeremd, temperamentvol en charismatisch! Combineer deze warme rode tinten op de lippen met perzikroze of bruin op de wangen, voor een warme, best opvallende look. 

Guerlain Rouge D''enfer
Of wil je het liever wat rustiger houden? Dat kan ook prima met het Rose Angelique deel van de collectie. Roze, van beige roze tot de kleur van een zuurstok en alles tussenin. Misschien minder knallend, maar wel op en top vrouwelijk!

Guerlain Rose Angelique
Rouge G de Guerlain - L''Extrait EUR 40,92 in de kleuren Avarice, Colère, Luxure, Envie, Paresse, Orguiel en Gourmandise

Een nieuw product, een vloeibare creme lipstick die direct dekkend is en een prachtige matte finish geeft, de trend dit najaar! Mooi mat, zeker niet droog en verzorgend door de hyaluronzuur en Guggul hars.


Rose aux Joues EUR 44,45 in de kleuren Peach boy, Chic pink, Over rose, Pink punk, Golden high en Red hot
Iedere dag een andere lipstick dragen is vrij normaal, maar iedere dag een andere blush? Dat doet niet iedereen, toch zou je het nu prima kunnen doen met de nieuwe blushduo''s. Gebruik de kleuren apart, meng ze of gebruik ze naast elkaar.


Rouge G de Guerlain EUR 40,92 in de kleuren Gilda, Genna, Gisela en Gracy
De prachtige Rouge G de Guerlain lipsticks komen nu in vijf nieuwe kleuren, jullie hebben deze prachtige lipsticks vast weleens gezien, werkelijk plaatjes zijn het! 

Le stylo lèvres EUR 24,26 in de kleur Bois des Indes

Ecrin 4 couleurs EUR 51,53 in de kleurencombinatie Les Fauves
Oranje-bruine tinten op de ogen, je moet er misschien even aan wennen, maar deze kleurencombinatie staat vooral schitterend bij blauwe ogen. Ben je bang voor oranje dichtbij de ogen, combineer dan met een zwarte of bruine eyeliner dicht bij het oog.


Kisskiss Gloss EUR 27,79 in de kleuren Sable show en Grenade 


De Guerlain herfst make-up collectie zal vanaf 15 augustus 2012 te vinden zijn bij de Guerlain verkooppunten, volgens mij informatie is de collectie geen limited edition. En dat is goed nieuws, want zo heb je wat langer de tijd om te bekijken welke kleuren echt goed bij je passen. UIteraard gaan wij je binnenkort ook wat swatches laten zien!

Deel dit artikel
Back to top