Algemeen

Vakantie beauty in Meloneras, Gran Canaria

Terwijl jullie van tijd tot tijd een buitje moeten doorstaan, heb ik het ook behoorlijk zwaar in het Lopesan Baobab resort in Meloneras, Gran Canaria. Ik ben hier nu voor de 3e keer in 6 jaar en we hebben het nog steeds prima naar ons zin. De kids houden van zwembad & strand, man van sporten en relaxen en ik vermaak mij wel met de beautywinkels en de spa''s!

Nee, mijn vakantie bestaat natuurlijk niet alleen maar uit (beauty)shoppen maar vooral uit luieren, zonnen, eten, lezen, zwemmen, naar de boulevard wandelen, aquagymmen en lekkere cocktails drinken. Tja, het is vakantie of niet natuurlijk! Gelukkig lukt dat echt meer dan prima in ons wonderschone hotel, Lopesan Baobab Resort, echt het mooiste hotel op Gran Canaria.

Prachtige zwembaden, goede restaurants, prachtige tuin, lieve mensen en fijne bedjes aan het zwembad! Natuurlijk zijn de kamers ook meer dan mooi, alles is perfect onderhouden en oh zo schoon, wij houden ervan! Niet voor niets komen we hier weer voor de tweede keer.

In de directe omgeving van het hotel kun je behoorlijk jouw slag slaan tijdens het shoppen naar mooie zonnebrillen, schoenen, tassen en natuurlijk beautyproducten. Dat lijkt toch wel een van de belangrijkste souvernirs die toeristen meenemen vanuit Gran Canaria. Van Douglas tot Fund Grube - binnen een afstand van 1 kilometer vind je hier 10 parfumerieën!In de winkels vind je vrijwel alle bekende luxe merken terug, hierboven zie je de complete displays van Chanel en Dior. Meestal lopen de merken wel een tikje achter met hun collecties, zo zie je bijvoorbeeld in het Dior display dat hier nog steeds de lente collectie te koop is. Jammer misschien, maar soms juist ook wel weer handig, wie weet is jouw favoriete product hier nog wel te koop?

De prijzen liggen meestal iets gunstiger dan in Nederland, maar echt spotgoedkoop is het niet. Soms kun je wel nog wat extra korting bedingen door een tikje af te dingen, maar dat moet je maar net willen en kunnen. Natuurlijk vind je ook een uitgebreid assortiment aan zonnebeschermingsproducten en vooral heel veel parfums! 


Momenteel is er ook nog uitverkoop bij vrijwel alle winkels en dat levert dan ook weer wat extra korting op. Bij Fund Grube staat nu een Rad van Fortuin dat je zelfs gratis shoppen kunt opleveren. Ik heb niet gedraaid trouwens!
Wel vond ik bij Fund Grube het leuke make-up merk Lola en natuurlijk ga ik daarvan nog wat meenemen voor jullie!

Wat mijn beautygeheimen op vakantie betreft, die bestaan vooral uit veel zonnebeschermingsproducten! In de eerste dagen is de hele familie ingesmeerd met SPF50, nu zakker we langzaam af naar SPF30. Maar het is echt opletten geblazen omdat de zon extreem sterk is.

Tussendoor is het heerlijk om even te sprayen met de bruinende watertje van Collistar, het ruikt ook zo lekker! Erg fijn ook na een middagje strand als het zoute water soms behoorlijk op de huid prikt!

Maar er is meer in Meloneras! Ik ben vandaag in de heerlijke Corallium Spa geweest in het Lopesan Meloneras hotel en ga nog naar de Thallaso Spa in Lopesan Villa Del Conde hotel, een klein stukje verderop. Natuurlijk zal ik daar binnenkort een verslag van doen, want wat was het heerlijk!

Wil je meer weten over de hotels van Lopesan? Neem dan een kijkje op www.lopesan.com Ben jij ook weleens in Meloneras/Maspalomas Gran Canaria geweest? Heb je nog leuke tips voor me?

Deel dit artikel
Back to top