Nieuws

Open your eyes met Ahava!

Wanneer je naar de nieuwe oogproducten van Ahava kijkt dan zie en voel je vrijwel direct dat deze producten een linkje moeten hebben met de oceaan. Waarom? Vooral de Eye Make Up Remover lijkt direct vanuit de zee in de flacon te zijn gestopt. Kijk zelf maar even!

Het geheim van de nieuwe Ahava oogproducten is een ingrediënt genaamd Alguard. Dit ingrediënt vormt een beschermend schild rond de microalg waardoor deze onder extreme omstandigheden kan overleven. Ahava ontwikkelde speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen een Extreme Firming Eye Cream en Eye Make Up Remover, beiden inclusief dit bijzondere ingrediënt.
De Time to clear Eye Make Up Remover (EUR 16,95 - 125 ml) verwijderd oog make-up zonder de huid te irriteren. In de zomer gebruiken we toch wel behoorlijk vaak waterproof make-up, die moeilijker te verwijderen is. De mooie duo-formule van olie en water verwijderen ook deze waterproof make-up als sneeuw voor de zon. Daarnaast wordt de huid rond de ogen gevoed met kruiden extracten en maakt de Eye Make Up Remover de huid soepel en zacht zonder vet aan te voelen. Zeg nu zelf: Is het geen plaatje?

Naast de nieuw oog make-up remover vind je de Time to Revitalize Extreme Firming Eye Cream (EUR 44,95 - 15 ml). Net als de andere producten in de Time to Revitalize lijn (Extreme Day Cream en de Extreme Night Treatment) assisteert ook dit product ons in de strijd tegen rimpeltjes en verstevigt daarnaast de huid.
 
De lijn bestaat uit het unieke Extreme Complex dat Osmoter™,Tibetaanse Goji bessen, Himalayaans frambooswortelextract en  IJslands mos bevat. De geur is overigens redelijk neutraal en dat is over het algemeen wel prettig bij oogverzorging. De formule trekt snel in de huid (kloppend aanbrengen op het harde gedeelte onder het oog aan de bovenkant van het jukbeen en op het wenkbrauwbot) zodat je ook gedurende de ochtend snel door kunt gaan met de rest van jouw routine.

De Ahava remover en eye cream zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek en Ahava beautysalons. Meer informatie vind je hier: http://www.ahava.nl/
 

Deel dit artikel
Back to top