Reviews

Bourjois Gloss Effet 3D Max 8H - review & swatches

Bourjois heeft haar gloss vernieuwd! Sinds deze maand is de Gloss Effet 3D Max 8H in acht nieuwe, fruitige kleuren verkrijgbaar. Deze ‘hoogbegaafde’ lipgloss belooft extra verzorging en langdurige kleur en glans. Dat moest natuurlijk getest worden, kijk even mee voor een review en swatches!
De formule van de nieuwe Gloss Effet 3D Max 8H (EUR  11,99) zit boordevol frisse granaatappel. Dit ‘superfruit’ bevat enorm veel anti-oxidanten. Deze werken beschermend en kleurfixerend – perfect voor in een lipgloss dus! Bourjois heeft ook gezorgd voor een nieuwe verpakking én handige sponsapplicator. Ook fijn: de dop heeft exact dezelfde kleur als de gloss, dus dat scheelt veel zoeken naar je favoriete kleur.
Over naar de kleuren! Want met acht fruitige tinten zit er voor iedereen wel iets tussen. Hieronder vind je alle swatches op een rijtje. 

11 Beige Mellow (beige rosé) & 12 Brun Delight (roodbruin)
13 Orange Fruity (perzik) & 14 Rose Watery (fris roze)
15 Rose Yummy (fel roze) & 16 Prune Exquisite (intens roze)
17 Grenade Juicy (dieprood) & 18 Rouge Sunny (helderrood) 
 
Zoals je kunt zien zijn de kleuren allemaal goed gepigmenteerd, romig en glanzend. Brun Delight en Orange Fruity trekken wat meer in de lijntjes, hierbij is het lastiger om de kleur egaal aan te brengen. Echte toppers zijn Grenade Juicy en Rouge Sunny, wat een knalkleuren! Ook de roze tinten zijn erg mooi.

Wanneer je de gloss net hebt aangebracht smaakt hij erg fruitig en zoet, maar al snel na het aanbrengen vervaagt dit. De gloss zelf blijft daarentegen lang op zijn plaats. De volle acht uur wordt niet gehaald, maar eens in de paar uur bijwerken vind ik ook helemaal niet erg. De gloss voelt ook fijn en zacht aan, wel een tikje plakkerig maar niet te; precies goed dus!
De vernieuwde Bourjois Gloss Effet 3D Max 8H kleuren (EUR 11,99) zijn sinds deze maand te vinden bij de bekende drogisterijen. Neem zeker even een kijkje, want voor iedereen zit er wel een kleurtje bij! Welke heb jij op het oog?

Deel dit artikel
Back to top