Nagel & Handen

Win de complete Essie Bikini so teeny collectie!

Wie heeft er nu geen zin om een complete nagellak collectie te winnen? Iedereen toch wel? Zeker als het de leuke, zomerse kleurtjes zijn van de Essie Bikini so teeny collectie. Vanaf dit weekend gaat de zomer echt beginnen (aldus de experts...) en dan heb je natuurlijk zomerse nagellakjes nodig voor handen en voeten. Wij geven een complete collectie weg, kijk dus snel even verder en doe mee!

In dit eerdere artikel hebben we jullie de swatches van deze Essie collectie al laten zien, prachtige zomerse kleurtjes toch? De dekking van de lakjes is perfect, twee laagjes zijn zeker voldoende maar één laagje voldoet vaak ook al. Handig als je even snel nog jouw nagels moet lakken. En dat voor maar EUR 9,99 per lakje! Je koopt de Essie lakjes bij filialen van Etos en DA.

Je kunt bij ons een complete set Essie Bikini so teeny lakjes winnen t.w.v. EUR 49,95! Als je hier kans op wilt maken dan moet je zeker het volgende doen:

  • laat in een comment weten welke van de vijf lakjes jij als eerste gaat dragen als je de collectie wint en hoe je die gaat combineren met jouw outfit
  • doe dit voor maandag 23 juli 2012, op maandag kiezen we een winnaar uit jullie comments, na de ontvangst van het adres van de winnaar worden de lakjes z.s.m. opgestuurd!
Doen jullie mee? Veel succes bij het samenstellen van een leuke outfit!
Deel dit artikel
Back to top