Nagel & Handen

Snapshot - Bobbi Brown Turquoise nagellak

Heeft Bobbi Brown nagellak? Ik hoor het je denken, het antwoord is ja! In de Desert Twlight collectie die heel binnenkort uitkomt vind je twee nagellakjes terug, vandaag laat ik in een ''snapshot'' de prachtige Turquoise zien. Wat een beauty en ik ben compleet verbaasd over de fijne kwaliteit van dit nagellakje. Zeker de moeite waard om binnenkort even te gaan bekijken "in het echt", kijken jullie mee naar de NOTD?

NOTD staat natuurlijk voor "nail of the day" en dat klopt helemaal, want ik ben vanochtend op pad gegaan met dit mooie, warme turquoise kleurtje op mijn nagels. De perfecte combinatie met mijn toch wel gebruinde handen (al geeft de foto dat niet geweldig weer, maar de kleur van de nagellak is wel zoals hij in het echt is)! De lak is perfect dekkend (ik heb op de foto twee laagjes op), de creme lak lakt heel fijn, heeft een lekker breed en soepel kwastje en droogt lekker snel. De combinatie met mijn favoriete INM out the door topcoat zorgt voor een mooi glanzend resultaat.

Normaal laat ik niet zo snel lakjes zien van collecties die nog niet in de winkels liggen, maar omdat ik denk dat deze lak heel snel zal zijn uitverkocht, heb ik maar een uitzondering gemaakt. De Bobbi Brown Desert Twilight collectie zal vanaf eind van de week te koop zijn, de prijs van de nagellak is EUR 18,00 (flesje 11 ml).

Nieuwsgierig geworden naar de nagellak van Bobbi Brown? Als je bij de counter bent, dan moet je zeker ook de rest van de producten even gaan bekijken, niet voor niets is het één van mijn favoriete make-up merken!

Deel dit artikel
Back to top