Algemeen

Sunday question - welke beautyproducten heb jij ontdekt op vakantie/in het buitenland?

Beauty-addict als ik ben, is het vaste prik dat ik even ga beautyshoppen als ik in het buitenland ben. Dat is soms behoorlijk uitgebreid als ik genoeg winkels tegenkom, maar dat kan ook even snel in een supermarkt of vliegveldwinkel zijn. Toch ontdek je daar wel altijd iets leuks, althans ik wel. Soms is dat behoorlijk lastig, want als je daarna nooit meer in dat land of die winkel komt, dan kun je dat fijne product niet nog een keer kopen. Maar ja, nieuwe dingen ontdekken is wel zo leuk!

Mijn favoriete land om beautyproducten te shoppen is toch wel de U.S.A., meestal shop ik daar online of laat ik mijn schoonzusje (die daar woont) voor mij shoppen als ik weet dat er iets leuks te koop is. Het liefste neus ik natuurlijk zelf rond, dus als ik de kans krijg dan ga ik ervoor. Vorig jaar was ik 10 dagen met mijn kids op vakantie in Orlando en daar heb ik toch nog een ochtendje de kans gehad om als een razende te beautyshoppen, alles beter dan niets.

NARS & Philosophy zijn van die merken die ik graag shop als ik in het buitenland ben

Tegenwoordig maak ik regelmatig korte buitenlandse trips voor Beautyscene en dar zorgt ervoor dat ik steeds meer mooie producten ontdek en tegenkom. Zo ben ik sinds vorig jaar behoorlijk fan van Jo Malone, het Engelse merk parfums dat nog steeds niet in Nederland te koop is. En wat te denken van de make-up van Tom Ford, ook daarvoor moet ik nog steeds naar Londen.


Op vliegvelden kun je ook nog altijd even snel rondkijken, want daar vind je ook meestal wel iets leuks. Speciale, exclusieve palette''s van bekende merken en handige travelsizes die dan ook nog vaak iets goedkoper zijn. 


Vorige week ontdekte ik in Gran Canaria het Spaanse merk Lola, een mooi merk met een heerlijke, grote keuze in allerlei producten zoals nagellak, lipstick, foundations, blushes, oogschaduws etc. Loop zeker even een parfumerie binnen als je in Spanje bent en in bent om kennis te maken met een nieuw merk.


Welke merken of producten heb jij leren kennen tijdens jouw vakantie of verblijf in het buitenland? Zitten daar producten bij die je daarna bent blijven gebruiken of heb je er toch een vervanger voor gevonden die ook in Nederland te koop is?

Deel dit artikel
Back to top