Nieuws

Urban Decay nieuwtjes herfst 2012 met Naked Skin foundation en Smoked palette

Fans van Urban Decay opgelet! Vanaf augustus 2012 zijn er weer een aantal mooie nieuwe Urban Decay producten te vinden bij de verschillende filialen van Sephora. Het Smoked oogschaduwpalette zou zo maar eens een nieuwe "Naked" palette kunnen worden en van de nieuwe Naked skin foundation word ik alvast heel erg blij. Kijken jullie even mee?

Naked skin weightless ultra definition liquid foundation EUR 40,70 (30 ml) in 18 tinten
Een foundation die geleidelijk dekt, waardoor je zowel voor een lichte of volledige dekking kunt gaan. De lichtreflecterende deeltjes zorgen ervoor dat rimpeltjes minder zichtbaar zijn, maar ook ingrediënten als Matrixyl 3000, Litchiderm, groene thee en natriumhyaluronaat zorgen voor een goed verzorgde huid. De foundation bevat geen olie, parabenen en parfum en is verkrijgbaar in een groot assortiment kleuren variërend van 1.0 (zeer licht, denk aan Amy Adams) tot 12.0 (mooi donker, denk aan Serena Williams)

Good karma optical blurring brush EUR 28,70
Wat is een fijne foundation zonder een goede foundationkwast? Niets! Althans, ook zonder kwast kun je foundation opbrengen, maar voor een mooi egaal resultaat is een fijne kwast eigenlijk wel een must. Deze kwast van plantaardige vezels zorgt voor een mooie verdeling van de vloeibare foundation en daarnaast ziet de kwast er geweldig uit.

Brightening and tightening complexion primer potion EUR 31,30 (28 ml)

Een vernieuwde versie van de Brightening complexion primer potion, die je kunt gebruiken als basis onder jouw andere make-up. Deze versie is vooral geschikt voor de rijpere of drogere huid omdat deze de huid prima hydrateert zonder deze vettig te maken.

Pore perfection complexion primer potion EUR 31,30 (28 ml)
Heb je een vettere huid of last van vergrote poriën? Dan zou je deze lichte primer kunnen proberen. De primer zorgt voor een matte, zachte finish en zorgt ervoor dat poriën veel minder zichtbaar zijn.

Super saturated high gloss lip color in Naked EUR 21,50 (2,8 gram)

Lip junkie gloss in 3 nieuwe tinten : Naked 2, Strip en Streak EUR 21,50 (10 ml)

Smoked palette met Perversion 24/7 glide on eye pencil & mini eyeshadow primer potion EUR 50,40
Een mooi, nieuw palette met daarin 10 oogschaduwkleuren, een combinatie van 5 basiskleuren (waarvan 4 matte) en 5 glanzende, meer opvallende kleuren. In het palette vind je de volgende kleuren : Barlust, Rockstar, Evidence, Asphalt, Loaded, Kinky, Freestyle, Mushroom, Backdoor & Blackout.

De nieuwe Urban Decay producten zijn vanaf augustus 2012 te vinden bij de verschillende filialen van Sephora. Wil je weten waar je een filiaal in jouw omgeving kunt vinden, check dan zeker even www.sephora.nl
Deel dit artikel
Back to top