Nieuws

Too Faced nieuwtjes herfst 2012 met The return of sexy palette!

Ook het merk Too Faced heeft een aantal mooie nieuwe producten voor ons in petto deze herfst. Too Faced is bij jullie misschien nog het meest bekend van de fijne oogschaduwbasis, maar ik gebruik alweer een behoorlijke tijd regelmatig de waterproof eyeliner en die is ook heel erg fijn. Ken je het merk niet? Dan moet je zeker binnenkort eens gaan kijken bij Sephora, daar verkopen ze een groot assortiment. Kijk je mee naar de nieuwtjes?

The Return of sexy palette EUR 52,60
Dit is echt een mooie deal! 15 oogschaduws, een zwart Perfect eyes eyeliner pencil en een oogschaduwbasis Shadow insurance voor een goede prijs. Je kunt het zien als 3 verschillende quintets (oogschaduwpalette''s met 5 oogschaduws) die je heel fijn kunt combineren.  
Perfect eyes waterproof eyeliner in 3 nieuwe kleuren EUR 21,50
Een zacht, smeuiig oogpotlood dat heel erg goed gepigmenteerd is, waterproof is het zeker en daardoor helemaal niet zo eenvoudig te verwijderen aan het eind van de dag. Maar ja, het blijft wel prima zitten!
van boven naar beneden Perfect Moss, Perfect navy en Perfect espresso
Mascara lash injection EUR 25,10
Op zoek naar meer volume? Dat belooft deze vernieuwde mascara door het gebruik van polymeren, maar ja...welke mascara belooft dat eigenlijk niet?

Way lash lining tool EUR 22,70
Heel bijzonder die product met 3 los van elkaar staande eyeliner penseeltjes in één. Ik ben er wel erg benieuwd naar, maar eerlijk gezegd lijkt het mij nogal ingewikkeld! Met dit pennetje zou je makkelijk kunnen tightlinen, de waterlijn kunnen kleuren en ook nog een perfecte eyeliner kunnen zetten. Ik ben benieuwd!


La crème lipstick in 16 kleuren EUR 23,90
Een romige lipstick op basis van hydraterende ingrediënten zoals witte lotusbloem, dat ook bekend staat om zijn kalmerende, antioxiderende eigenschappen. Goed voor de lippen dus!

Perfect lips in 4 kleuren EUR 20,30

De nieuwe Too Faced producten zullen vanaf augustus 2012 te koop zijn bij de filialen van Sephora. Natuurlijk vind je daar nog veel meer  producten, want het Too Faced assortiment is behoorlijk uitgebreid.
Wil je het eens rustig bekijken, check dan de Franse of Amerikaanse website van Sephora. Bij de Franse website kun je trouwens ook bestellen, ze bezorgen ook in Nederland. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker gaan shoppen bij een Nederlandse Sephora!
 
Deel dit artikel
Back to top