Nieuws

Win een prachtig Sisley zonpakket t.w.v. EUR 430,00 i.s.m. met Parfuma!

Deze zomer ben ik een groot fan geworden van de zonproducten van Sisley! Op mijn gezicht draag ik sinds mijn vakantie alleen nog meer de zonbescherming met SPF50+ en ''s nachts gebruik ik de Sunleÿa after sun om mijn kleurtje een beetje bij te houden. De tubes raken langzaam maar zeker toch wel een beetje leeg en dat is jammer, want de zomer is nog niet voorbij. Willen jullie ook kennismaken met deze fijne producten? Dat kan nu, samen met Parfuma geven we een set t.w.v. EUR 431 weg via onze Facebook pagina, lees snel verder!

We hebben jullie al eerder kennis laten maken met de zonproducten van Sisley in dit artikel, daarin kun je o.a. lezen dat de producten van Sisley anti-oxidanten bevatten en een combinatie van chemische en natuurlijke filters. Hierdoor bieden de producten een zeer goede bescherming tegen de schadelijke zonnestraling. Maar de producten zijn ook nog eens heerlijk in gebruik, vooral de Sunleÿa producten springen er voor mij uit.

Jij kunt er nu kennis mee maken, als je de winactie van Parfuma wint tenminste! In het pakket dat je kunt winnen vind je de volgende producten:

  • Sunleÿa Age minimizing sun care spf 15 EUR 171
  • Sunleÿa Age minimizing after sun care EUR 155
  • Super crème body sun care spf 15 EUR 105
Sisley suncare range
Wat moet je doen?Over Parfuma :

Parfuma is een prachtige winkel in hartje Antwerpen, waar ze de mooiste niche merken verkopen, ze hebben ook een hele fijne webshop die verstuurd naar Nederland. Bij bestellingen boven EUR 90,00 doen ze dat gratis, betalen kun je veilig doen met iDeal of creditcard. Ze verkopen o.a. de mooie make-up & huidverzorging van Giorgio Armani cosmetics, producten van La Mer en Tom Ford, kortom....meer dan de moeite waard om een kijkje te nemen. Meer informatie vind je op : www.parfuma.com

Deel dit artikel
Back to top