Algemeen

Kimberly Sayer: Skincare

Kimberly Sayer is een merk dat momenteel helemaal hip en hot is onder de celebs. Wat dacht je van Whitney Houston, Paula Abdul en Melissa Stark! Allemaal fan van Kimberly Sayer en andersom natuurlijk! De opdracht: het creëren van betaalbare maar toch efficiënte lichaamsverzorging van uitstekende kwaliteit die zorgen voor een zuivere huid. Wat mij betreft klinkt dit als muziek in de oren. Daarnaast bevatten de producten van Kimberly Sayer ingrediënten die op organische grond worden gekweekt. Interessant genoeg om even een kijkje te nemen in de wereld van Kimberly Sayer! Lees snel even verder! De skincare-producten omvatten behandeling, anti-verouderings en  lichaamsverzorging. Zoals ik hierboven al even vermeldde bevatten alle producten  ingrediënten die op organische grond met inbegrip van soja, overzeese algen en zeldzame Ugandan sheaboomboter worden gekweekt. Dit samen met zuivere essentiële oliën zoals die van de  lavendel. De producten vallen in een aantal categorieën, hieronder zien jullie beknopt welke categorieën dit allemaal zijn:

  • Cleansing - Hieronder vallen een aantal reinigingsproducten die verkrijgbaar zijn in verschillende structuren: een romige creme, maar ook een lichtere versie.
  • Toners - Na het reinigen is het prettig een toner te gebruiken. Hiermee verwijder je de laatste make up restjes en zorg je voor een fris gevoel. De toners van Kimberly Sayer verzorgen daarnaast ook nog dat eventuele roodheid van de huid verdwijnt.
  • Moisturizing -  Dagelijkse bescherming in de vorm van een fluid of een stevigere creme.
  • Repair - De Repair lijn bestaat vooral uit herstellende  producten in de vorm van nachtcreme''s. Ook deze creme''s zijn verkrijgbaar in een lichtere en een vollere versie.
  • Treatment - Dit is de grootste selectie qua hoeveelheid producten. Deze selectie bevat onder andere een scrub, masker, oogcreme en een serum.
  • Body - Deze lijn bevat een drietal producten met een lemon scrub en twee lotions.
  • Sun protection -  Kimberly Sayer heeft een family sunblock ontwikkeld met een SPF 25.

Ik heb een aantal producten van Kimberly Sayer ontvangen en ga deze binnenkort voor jullie reviewen. Tot die tijd kun je even een kijkje nemen op de website, die overigens ook een webwinkel bevat! De producten worden wel naar Nederland (je kunt zelfs even aanvinken dat je uit Nederland komt en het betalingsysteem ''spreekt'' spontaan Nederlands!) verzonden en je kunt er ook met Paypal betalen. Maar.. houd er wel rekening mee dat deze producten uit de USA komen en dat betekent dat er altijd een kans is dat je invoerrechten moet betalen. Uiteraard ben ik voor jullie alvast even op zoek gegaan naar een goed alternatief en die heb ik gevonden in de webwinkel Lovelula.com. Dit is een webwinkel gevestigd in de UK en dat betekent dat je geen invoerrechten hoeft te betalen. Daarnaast zijn de verzendkosten zeer betaalbaar (zo''n £ 6.00). Deze webwinkel verkoopt ook het grootste gedeelte van het Kimberly Sayer assortiment! Zoals gezegd binnenkort reviews, dus houd deze website in de gaten! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top