Reviews

Genieten bij LOOkX - Bio Active Peel behandeling

Een paar weken geleden bracht ik een bezoekje aan het Nederlandse hoofdkwartier van LOOkX in Heiloo. Hier kreeg ik onder deskundige begeleiding van internationale trainer Charlotte een heerlijke gezichtsbehandeling met als centraal middelpunt de bijzondere LOOkX Bio Active Peel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie.
De basisfilosofie van LOOkX is bijzonder interessant. Tijdens de eerste behandeling(en) willen zij namelijk de huid terugbrengen naar de basis. Door de producten die wij gebruiken ontwikkeld de huid als het ware een soort  ‘camouflage’ laagje waardoor we eigenlijk niet zo goed weten welk huidtype we nu eigenlijk echt hebben. De Balance lijn brengt de huid terug naar de basis.

Een huid die in balans is, ziet er niet alleen stralend uit, ze heeft ook meer weerstand. De weerstand verhogende, zuiverende en herstellende producten uit de LOOkX Balance lijn brengen de huid op korte termijn in balans en neutraliseren de huid. Na vier tot zes weken gebruik is de huid in balans en zou je verder kunnen kijken naar de behoeften die de huid heeft. Op deze manier weet je precies welke vervolgproducten het meest geschikt zijn om te gaan gebruiken.

Terug naar de behandeling. De internationale trainer van LOOkX weet wat ze doet. De behandeling zorgt voor een stukje ontspanning, reinigen van de huid en heerlijke verwennerij d.m.v. massages. Het jelly masker met Bulgaarse roos is heerlijk maar mijn favoriete onderdeel is toch wel de Bio Active Peel . Dit is een professionele behandeling voor een huid met tekenen van huidveroudering maar ook een rokershuid, onrustige acne-huid of zeer droge huid.
Een peeling lost dode huidschilfers op, verfijnt grove poriën en zorgt voor een egale teint. De LOOkX Bio Active Peel is verkrijgbaar in drie varianten waarvan twee varianten voor thuisgebruik. De Bio Active 2 Peel is geschikt voor een huid die te kampen heeft met tekenen van huidveroudering en werkt bij het verminderen van pigmentvlekken. De peeling blijft zo ongeveer 10 minuten op het gezicht zitten om daarna met lauwwarm water te worden afgespoeld. Vervolgens wordt de Bio Active Neutraliser aangebracht. Deze speciale nabehandeling stabiliseert de PH-waarde van de huid. Daarnaast geeft dit melk achtige product een extra verzorgende boost.

Direct na de eerste behandeling was mijn huid heerlijk zacht en had een mooie gezonde glans. De droogtelijntjes lijken vermindert en m’n huid ziet er voller uit. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen dat zorgt voor een gezonde en strakker uitziende huid.

Samen met de overige onderdelen van de heerlijke behandeling kan ik niet anders dan melden dat deze sessie heeft geleid tot een kleine verslaving. Het gevoel dat de Bio Active peel geeft aan mijn huid is ontzettend fijn. Zichtbare poriën verdwijnen als sneeuw voor de zon en ik ben dol op mijn zachte, schone huid na afloop van een behandeling.

Ik ga zeker door met de Bio Active Peel @ home! Je kunt deze in de (online) winkel aanschaffen LOOkX Bio Active Peel 1 - EUR 39.95 (40 ml), LOOkX Bio Active Peel 2 - EUR 49.00 (40 ml) en  LOOkX Bio Active Neutraliser - EUR 24.95 (50 ml) maar ik raad je aan eerst even een LOOkX salon te bezoeken bij jou in de buurt. Op deze manier kun je jezelf goed laten adviseren over de producten die bij jouw huid passen en kun je een van die heerlijke behandelingen ondergaan.

Voor de standaard Bio Active behandeling (45 minuten) betaal je EUR 45,00 maar er zijn al behandelingen vanaf EUR 29.00. Op zoek naar een adres bij jou in de buurt? Kijk dan hier even. 

Deel dit artikel
Back to top