Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van juli 2012

Het is weer het einde van de maand, tijd om jullie te laten zien wat ik deze maand allemaal heb ontdekt. Met dit keer een nieuwe glossy favoriet, geweldige aftersun en last but not least: Essence Ready for Boarding! Stuk voor stuk fijne zomertips, dus neem zeker even een kijkje.

Ik ben gek op longwearing lip producten; hoe langer de kleur op mijn lippen blijft, hoe beter! Sinds kort heeft Maybelline iets nieuws voor alle longwear liefhebbers, namelijk de SuperStay 10H Tint Gloss (EUR 11,99). Een product dat niet alleen heel lang blijft zitten, maar ook zorgt voor een mooie glans.
 

Van de zes kleuren zijn er inmiddels twee groot favoriet bij mij, namelijk Heavenly Berry (links) en Fresh Fuchsia (rechts). Flinke knalkleuren, die inderdaad lang blijven zitten maar toch ook fijn aanvoelen. Ik ben om, ik heb nog niet eerder zo’n fijne drugstore stain gloss ontdekt! 

Behalve make-up gebruikte ik deze maand vooral zonneproducten, want het was ein-de-lijk strandweer. Wat heb ik er van genoten! Naast goede zonnebescherming is een fijne after sun wel echt een must. Deze maand ontdekte ik een nieuwe favoriet, net even anders dan ''gewone'' after sun. Enorm verkoelend, heerlijk zacht en met een verslavend lekkere geur: maak kennis met de Ambre Solaire Aftersun Gelee (EUR 13,95).

En zoals de naam al zegt: het is een gel! Dit heeft behoorlijk wat voordelen, namelijk dat de after sun extra verkoelend is, snel intrekt en een subtiele geur achter laat. Ik was al fan van de zonnebescherming van Garnier, maar deze Ambre Solaire Aftersun Gelee is echt een nieuwe favoriet! Voor extra verkoeling bewaar ik hem in de koelkast. Ik beloof je: als je dat hebt geprobeerd, wil je echt niks anders meer...

Behalve nieuwe make-up natuurlijk! Sinds deze maand ligt de Ready for Boarding collectie van Essence in de winkel. Ik koos voor het het Eyeshadow Palette (EUR 3,49) en de Lip & Cheek Creme (EUR 2,49), toevallig allebei in de kleur Beauty on Tour.

Leuk zijn ze hè? Het zijn inderdaad perfecte producten voor ''on tour'' (of gewoon op vakantie). Het palette is van prima kwaliteit en er zitten een aantal mooie kleuren in, vooral de mintgroene kleur springt er uit. Maar écht weg ben ik van de Lip & Cheek Creme, kijk even mee om te zien wat ik bedoel...

Wat een kleur! Ik draag hier de Lip & Cheek Creme op mijn lippen en wangen. De pigmentatie is enorm goed en de kleur zelf is gewoon perfect - helemaal mijn ding! Ik draag hier ook de oogschaduws uit het palletje, ik heb de groene kleur gecombineerd met bruin en een subtiele highlight. Maar oh, die Lip & Cheek Creme, ik kan daar nog uren over doorgaan...

Dit waren mijn beauty-ontdekkingen van deze maand. Vergeet niet om een kijkje bij het Kruidvat te nemen voor de Lip & Cheek Creme - oeps, ik bedoel natuurlijk de Ready for Boarding collectie! Wat waren jullie ontdekkingen van deze maand? Laat het me weten en misschien zie je jouw ontdekking volgende maand wel terug.

Deel dit artikel
Back to top