Nagel & Handen

Sterkere nagels met Herôme, al 30 jaar een succesformule!

Last van zwakke, slappe, buigbare of dunne nagels? Dan kunnen jouw nagels wel ween klein beetje hulp gebruiken in de vorm van een Repair-product. Het Herôme assortiment bevat drie verschillende nagelverharders waarover ik jullie vandaag graag meer vertel. Weten jullie dat de Herôme Nail harderner al 30 jaar bestaat? Dan kun je natuurlijk wel spreken van een succesformule....

Veel nagel repair-producten moet je gebruiken kuur vorm. Wanneer deze kuur is afgelopen dan is het de bedoeling dat je verzorgende producten blijft gebruiken om je prachtige nagels ook mooi te houden. Herôme heeft drie varianten van de nagelverharder in het assortiment: Extra Sterk, Sterk en Soft. De laatste variant bevat geen formaldehyde.

De Herôme Nagelverharder Soft (EUR 10,99) is geschikt voor mensen met lichte nagelproblemen. Een kuur met de Nagelverharder Soft duurt drie weken. Breng dagelijks een laagje verharder aan nadat je het ‘oude’ laagje met remover (zonder aceton) hebt verwijderd. Na de kuur kun je deze verharder ook blijven gebruiken als base coat.
Hét bekendste en meest verkochte product van Herôme is de Nagelverharder Sterk (EUR 11,50). Deze nagelverharder garandeert sterke en lange nagels na een kuur van 14 dagen. Deze kuur gebruik je op dezelfde manier als de Nagelverharder Soft (alleen een weekje korter). De Nagelverharder Sterk is TSF-hars vrij (verkleint de kans op een allergische reactie) en kan na de kuur ook als base coat gebruikt worden.

Heb jij het idee dat jouw nagels niet meer te redden zijn? Kies dan voor de Nagelverharder Extra Sterk (EUR 12,50). Deze is ontwikkeld voor zeer zwakke, sterk splijtende nagels. Gebruik dit product net zoals de andere twee nagelverhaders dagelijk gedurende twee weken en stap daarna over op de Herôme Nagelverharder Soft.

Het is trouwens heel goed om een verharder in combinatie met een moisturiser te gebruiken. De Herôme Hydrating Nail Gel (EUR 10,99) is hier een goed voorbeeld van. Het is heel belangrijk om vol te houden, na drie a vier weken die je pas verschil. Natuurlijk is dat moeilijk, maar jouw nagels zullen je dankbaar zijn. Vergeet na de kuur niet een of twee keer per week jouw nagels even goed te verzorgen en gebruik de periode na jouw ‘kuur’ altijd een repair product als base coat.

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij de verschillende Herôme verkooppunten. Je kunt de nagelverharder en alle andere Herôme  producten trouwens ook bestellen via de Herôme webwinkel.

Deel dit artikel
Back to top