Nagel & Handen

Have you (Black) Spotted OPI?

We moeten eerlijk bekennen dat de Beautyscene redactie stiekem wel een klein beetje ‘klaar’ is met zogenaamde Crackle nagellakjes. Maar...toen wij een paar maanden geleden hoorden dat OPI met de Spiderman collectie een nieuwe top coat uit zou gaan brengen die een bijzonder vlekkerig effect op de nagels zou maken, tja...toen werden we toch wel weer nieuwsgierig! Ken jij Black Spotted van OPI al?

OPI Black Spotted maakt officieel dus deel uit van de Spiderman collectie, maar blijkbaar is dit niet in ieder land het geval. Deze bijzondere nagellak zou, volgens onze informatie, alleen verkrijgbaar zijn bij Sephora in Frankrijk en dus was onze nieuwsgierigheid aangewakkerd. Wij zijn nu eenmaal dol ben op limited edition nagellakjes.

Hieronder zie je nog even alle lakjes van de OPI Spiderman collectie, deze zijn dus wel normaal in Nederland te koop voor EUR 13,95 per stuk.

v.l.n.r. My boyfriend scales walls, Your webor mine? & Call me Gwen-ever

v.l.n.r. Into the night, Just spotted the lizard & Number one nemesis

Wendy''s review :

Black Spotted
is een top coat die net zoals de OPI Shatter top coats een soort ‘crackle’ effect verzorgt. Eerst lak je jouw nagels met een reguliere (contrasterende kleur) nagellak, laat deze goed drogen en breng vervolgens een zeer dun laagje Black Spotted aan. Zeer dun is trouwens het sleutelwoord want als je een normaal laagje aanbrengt gebeurd en vrijwel niets.
Vrijwel direct na het aanbrengen verschijnen er een soort olievlekken in de zwarte nagellak waardoor je de basiskleur die je eerder al had aangebracht ziet verschijnen. Op de eerste afbeelding draag ik een laagje OPI Black Spotted over een neon roze nagellak en op de tweede afbeelding heb ik met een wattenstaafje en een klein beetje remover mijn fantastie losgelaten op de Black Spotted top coat.
Het is redelijk belangrijk om over Black Spotted een goede top coat aan te brengen als de topcoat goed opgedroogd is. De formule lijkt een beetje op carbon en is makkelijk van je nagels af te krabben. Een top coat zorgt ervoor dat je de houdbaarheid van jouw creatie verlengt.

Het flesje van Wendy komt uit Frankrijk, maar zoals jullie wellicht vernomen hebben is Black Spotted ook ‘gespot’ in Italië en er zijn ook Nederlandse Sephora filialen die deze top coat verkopen. Het is echt een tikje lastig te achterhalen waar de lakjes precies verkrijgbaar zijn. Normaliter verwijzen wij jullie graag naar de website van OPI, maar Sephora zorgt in het geval van dit exemplaar zelf voor de distributie.

Wil jij Black Spotted graag kopen? Dan raad ik je aan om even langs te gaan, of te bellen met een Sephora filiaal bij jou in de buurt, er is nog een kleine kans dat je deze kunt vinden.

Maar gelukkig hebben we inmiddels ook een andere manier gevonden om Black spotted te kopen, je kunt deze namelijk heel simpel bestellen via de Franse webshop van Sephora. Natuurlijk komen er nog wel verzendkosten bij van EUR 13,90 en kun je uitsluitend met creditcard bestellen, maar het is nog altijd voordeliger dan dit bijzondere lakje op Ebay te kopen (daar zie ik ze nl. regelmatig voor $50 of meer verkocht worden!)

Kun of wil je niet online bestellen? Hou ons dan vooral op Twitter en Facebook in de gaten, want we kunnen jullie verklappen dat wij binnenkort twee Black Spotted lakjes weggeven.......exclusief voor echte OPI fans!

Deel dit artikel
Back to top