Nieuws

Let me tell you about the Burt's (and the) Bees Tinted Lipbalms

Burt’s Bees heeft een leuke nieuwe productlijn uitgebracht. Eerder introduceerden zie de fijne 100% natuurlijke lip shimmers, vandaag zijn de Tinted Lipbalms de allernieuwste paradepaardjes van Burt’s Bees. Mijn ervaring met deze producten? Lees dit artikel maar even!
Burt''s Bees heeft en bijzonder breed assortiment waarin je niet alleen een allerhande aan lippenbalsems maar ook crèmes en lotions, huidverzorgingsproducten, gezichtsverzorging en veel meer vindt. Alle producten van Burts Bees bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn niet alleen goed voor jou maar ook voor het milieu.
De Tinted Lipbalms zijn verkrijgbaar in zes zachte kleuren (Hibiscus, Honeysuckle, Tiger Lily, Pink Blossom, Red Dahlia en Rose) die de lippen verzorgen en tegelijkertijd voorzien van een subtiele kleur. Bijzonder leuk en prettig aan deze balsems is de zachte geur en smaak. Ik ben gewend dat de Burt’s Bees balsems veelal zijn voorzien van een mint-geur maar deze zijn zoet en fruitig (hibiscus bevat trouwens wel een vleugje mint).

De Tinted lipbalms bevatten zoals ik al even vertelde natuurlijke bestanddelen waaronder sheabutter. Dit ingrediënt zorgt voor een goede hydratatie maar ook zeker voor een prachtige glans. De houdbaarheid van de balsems is uitermate goed. De kleurtjes zijn behoorlijk subtiel maar dat vind ik zelf wel prettig bij een balsem, dan kun je hem tenminste zonder spiegeltje gebruiken zonder er als Pipo de Clown uit te zien wanneer je per ongeluk een klein beetje uitschiet.

v.l.n..r Red Dahlia, Rose, Hibiscus, Pink Blossom, Tiger lily en Honeysuckle
De lippenbalsems zijn trouwens niet alleen een leuk cadeautje voor jezelf maar ook zeker om weg te geven. Ze zitten namelijk in een kartonnen (recycle) huls die echt even wat meer body geeft aan het product. Ze zijn leuk!

Hebben? Je vindt de Burt''s Bees Tinted lipbalms (EUR 7,95 per stuk) op dit moment alleen bij Sephora en Zalando. Binnenkort zullen ze ook bij andere (web)winkels verkrijgbaar zijn.
Deel dit artikel
Back to top