Reviews

Lancôme Hypnose Star mascara & nieuwe Ombre Hypnôse oogschaduws

Op zoek naar echte Hollywood glamour heeft Lancôme een icoon van het witte doek samengebracht met hun ster Daria Werbowy! Met de nieuwste mascara Lancôme Hypnôse Star kunnen wij nu ook Betty Boop ogen creëren, poppenoogje met zeer opvallende wimpers. Inmiddels heb ik de mascara al een paar weken getest en ik weet het zeker, het is een superfijne mascara...maar of ik nu ook Betty Boop ogen heb? Ik hoop het eigenlijk niet! Kijken jullie even mee naar de review? Hierin komen ook de nieuwe Lancôme oogschaduws voorbij....


Laat ik beginnen met de Ombre Hypnôse oogschaduw van Lancôme (EUR 24,99), deze zijn opgenomen in het vaste assortiment en er zijn in totaal 24 tinten te koop. Ze hebben verschillende finishes zoals Iridescent, Mat, Pearly en Sparkles, handig want zo kies je exact de kleur en finish die je zoekt. Misschien ben je snel geneigd om altijd een palette aan te schaffen? Dat is vaak wat voordeliger, maar toch is het helemaal niet zo gek om ook af en toe eens bij de mono-oogschaduws te kijken. Vaak vind je er prachtige, basic kleuren die je jarenlang blijft gebruiken omdat ze zo mooi zijn. 


Lancôme Ombre Hypnôse Bleu de France


Lancôme Ombre Hypnôse Erica F.


Zo is Erica F. die je hierboven ziet echt een wonderschone kleur, een combinatie van khaki en goud/zilver, die volgens mij iedereen prachtig staat. Ik gebruik deze kleur heel vaak apart, dus niet eens gecombineerd met een andere kleur (al kan dat natuurlijk wel). De oogschaduws zijn fijn in gebruik, voelen zacht aan, kruimelen niet en hechten goed (en makkelijk) aan de huid. Om de houdbaarheid te verlengen, gebruik ik wel altijd een oogschaduwbasis, anders kan de oogschaduw weleens in de plooitjes terecht komen en dat willen we niet.

Nu de nieuwe Hypnôse Star mascara (EUR 29,99)! Wat maakt die nu precies zo fijn? Als eerste moet ik zeggen dat ik altijd wel gecharmeerd ben van Lancôme mascara's, de Hypnôse Doll eyes is ook al zo fijn. Deze Hypnôse Star is toch wel anders, vooral de formule, waardoor het hele effect totaal verschilt. De formule is een stukje plakkeriger (door o.a. de carnaubawax) en de kleur is een heel stuk zwarter, het effect is dus echt wel anders.

De mascarahuls is gehuld in fijne glittertjes, waardoor deze zeker een glamourous Hollywood touch krijgt! Het borsteltje is bijzonder en lijkt nogal op één van andere favorieten, nl. de Eyes to Kill van Giorgio Armani. Het borsteltje is nl. aan de ene zijde plat en is aan de andere kant voorzien van langere "haren". Met de platte kant breng je de mascara aan vanaf de wimperimplant en met de langere haartjes verleng en separeer je de haartjes.


Door de plakkerige formule, moet je wel een beetje uitkijken, vliegenpootjes liggen op de loer, breng dus niet teveel aan, "less is more" met deze mascara. Je kunt eventueel later nog wel wat extra mascara aanbrengen in de puntjes, zo oogt het direct een stuk donkerder. Dat kan trouwens ook prima, want de mascara is erg licht en je voelt deze dus niet zitten op de wimpers.

De krul blijft goed in de wimpers zitten en ook met de houdbaarheid is het prima gesteld, ik heb er de hele dag geen omkijken naar, zelfs bij warm en vochtig weer blijft de Hypnôse Star prima zitten. Zeker een aanrader als je, net als ik, Lancôme mascara's fijn vindt. 

Heb jij inmiddels een holy grail mascara gevonden? Of wordt het misschien toch deze nieuwe van Lancôme?

Deel dit artikel
Back to top