Nieuws

Les essentiels de Chanel - herfst make-up collectie 2012

Een klein zwart jurkje, de tweekleurige schoenen, de gewatteerde tas met ketting, het zwarte jasje en natuurlijk een prachtige fles Chanel no.5. De "essentials" die de Chanel vrouw in haar garderobe moet hebben! In Les Essentiels de Chanel makeup collectie vind je deze herfst nu ook de Chanel makeup klassiekers. Een prachtige lichte taupe nagellak, mooie oogschaduws en donkere, vrouwelijke tinten op de lippen, kijken jullie snel mee naar het Chanel moois?

Creation exclusive - Lumiere d''artifices EUR 55,00
Een gezichtspoeder in twee beige tinten dat een transparant resultaat geeft, de kleine gouden glittertjes spelen met het licht waardoor het lijkt alsof de zon het gezicht raakt.

Les 4 ombres Premier regard EUR 48,50
Een prachtige oogschaduwpallete met daarin intens zwart, beige, zacht roze en glinsterend taupe-grijs, echt musthave kleuren die perfect combineren met elke oogkleur

Ombre essentielle in 4 tinten EUR 27,00
De vernieuwde Ombre essentielle oogschaduws zijn nu nog beter op te brengen, de matte oogschaduws hebben een meer intense resultaat en de glanzende oogschaduws stralen nog meer en zijn zachter.

Complice (limited edition)
Eclairé
Furtif
Infini
Stylo yeux waterproof in 2 tinten EUR 23,00
Silver light & Noir intense
Joues contraste Rose initiale EUR 37,50

Rouge Coco in Caractere EUR 29,50
Rouge Coco shine in 2 tinten EUR 29,50
Chic & Parfait
Le crayon levres Amarante EUR 21,00

Rouge allure extrait de gloss in 2 tinten EUR 30,50
Troublant & Caprice
Levres scintillantes Sweet beige EUR 25,50

Le vernis in 3 tinten EUR 22,50
Suspicious
Frenzy
Vertigo

De producten zien er op de foto al bijzonder mooi uit, maar ik moet jullie zeggen dat ze in het echt nog beter uit de verf komen. Vooral de nagellakken zijn veel en veel mooier in het echt (of had ik dat nu juist niet moeten zeggen?), gelukkig zijn het geen limited editions, dat scheelt weer.
De lipkleuren gaan langzaam richting donker, dit zijn mooie overgangskleuren, net iets donkerder maar niet te. Anders zou de overgang van koraal oranje naar donkerpaars wel erg groot zijn, gelukkig heeft Chanel deze tussentinten gekozen. Toch moeten we er wel op rekenen dat we deze winter echte donkere lipsticks gaan zien, vaak ook nog met een matte finish.Chanel heeft weer bijzonder mooie foto''s gemaakt, ik kon maar moeilijk een keuze maken, vandaar de overload aan foto''s!

De herfstmake-up collectie Les essentiels de Chanel zal vanaf 16 augustus 2012 te vinden zijn bij de Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas, Sephora en Mooi parfumerie. Wat gaat er op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top