Nieuws

Dior Golden Jungle - herfst make-up collectie 2012

Adembenemd mooi, zo zou ik de Golden Jungle make-up collectie van Dior willen beschrijven! Ik heb serieus even naar adem moeten happen bij het zien van de prachtige foto''s en producten toen deze op de redactie binnenkwamen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik altijd wel een zwak heb voor mooie dierenprintjes en laat die nu juist centraal staan in de herfst make-up collectie van dit jaar. Kijken jullie even mee naar de prachtige palette''s, lipsticks en nagellakjes met croco-print?

Vorig jaar heeft Dior deze trend al ingezet, bij de exclusieve Dior Mitzah Bricard collectie die toen zeer beperkt werd uitgebracht over de hele wereld. Ik ben nog steeds blij dat ik de Camel en Ebony nagellak gevonden heb, maar heb ik nog steeds spijt gehad dat ik het Mitzah palette niet heb gekocht....nu krijg ik een nieuwe kans om een palette met panterprint te kopen! 

Golden jungle palette 001 Golden Khakis EUR 70,50 (limited edition)
Een combinatie palette met daarin oogschaduw in drie verschillende tinten en een natuurlijke lipgloss in een apart, afsluitbaar vakje

Golden jungle palette 002 Golden brown EUR 70,50 (limited edition)

5 couleurs designer 308 Khaki design EUR 55,50 
4 oogschaduws met een creme liner (links onderin)

3 couleurs glow in 551 Ivory glow & Nude glow EUR 43,50
Een natuurlijke combinatie van oogschaduw, highlighter en liner

Dior addict lipstick in 4 tinten EUR 31,50

v.l.n.r. 646 Wild (limited edition), 816 Instinct (limited edition), 852 Fatale & 962 Daring (limited edition)
Rouge Dior vernis in 605 Amazonia & 615 Bengale EUR 23,50 (beide limited edition)
605 Amazonia & 615 Bengale *kleine kanttekening: waarschijnlijk is de afbeelding hierboven niet Amazonia, die is net een tikje donkerder blijkbaar, maar er is geen andere afbeelding beschikbaar*
Rouge Dior vernis Golden jungle nail art duo EUR 33,00 (limited edition)

Deze set bestaat uit een gouden basis nagellak met een khaki kleurige topcoat die krimpt en zo een "krokodillenprint" laat zien

links 148 & rechts 608 (topcoat)
Dit wordt zeker mijn favoriete herfstmake-up collectie, ik ben gek op dit soort kleuren en hou bijzonder van de combinatie van warme liptinten en khaki oogmake-up. De kleuren op de nagels, die zijn niet echt nieuw meer aangezien bijvoorbeeld Chanel vorig jaar Les Khakis de Chanel uit heeft gebracht, maar ze blijven mooi. 
In de video kun je goed zien waar de inspiratie vandaan is gekomen, zien jullie de mooie panterjurken voorbij komen? Die gaan op mijn wishlist......al is een nagellakje van Dior waarschijnlijk iets prettiger in prijs.

De Dior Golden Jungle make-up collectie zal vanaf 15 augustus 2012 te koop zijn bij de bekende verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, Sephora en MOOI parfumerie. Hou er wel rekening dat de meeste producten uit de collecte slechts tijdelijk verkrijgbaar zullen zijn, ik denk dat ze vrij snel uitverkocht zullen zijn! Binnenkort zien jullie natuurlijk swatches en eigen foto''s!

Wat gaat er op jouw wishlist? Het Dior panterjurkje of toch maar het prachtige sterproduct, de Golden Jungle palette?

Deel dit artikel
Back to top