Nieuws

Bourjois Parisian Lodge herfst make-up collectie

Bourjois laat ons deze herfst zien dat groen de kleur is voor de ogen, de jungle fever look wordt het helemaal! Met een schuin oog heeft Bourjois vast naar de Golden Jungle collectie van Dior gekeken, want ook hier zien we een krokodillenprintje terug op de nagels, toeval of niet? Hoe dan ook, de Python topcoat kost maar EUR 8,50 en dat is natuurlijk net even prettiger. Kijken julie mee naar de Parisian lodge collectie van Bourjois, die eind augustus in de winkels zal liggen?

Naast de betaalbare topcoat brengt Bourjois ook een eyeliner uit met een driedubbele punt, net zoals Too Faced en Clarins dat al eerder bekend maakte. En ik kan jullie alvast verklappen, het is een winnaar, wat een geweldig product is dit! Binnenkort natuurlijk een review van Lianne, echt iedereen kan hiermee een mooie look maken, ze zal het jullie zeker laten zien.

Trio Smoky eyes EUR 12,99

13 Brun wood
14 Vert jungle
Intuitive liner 02 Noir EUR 10,99

Mascara voluminizer Ultra black EUR 14,99 (niet nieuw)
De mascara in twee stappen die je zowel voor een natuurlijk (stap 1) als een meer uitbundige look (stap 3) kunt gebruiken, een fijne mascara die erg lijkt op de Haute & Naught lash van MAC

Sweet kiss lipstick 43 Rosé pomponné EUR 12,50 (niet nieuw)


Nagellak So Laque EUR 8,50 & Top coat python EUR 8,50


v.l.n.r. 47 Rouge défendu, 39 Jaune trendy (niet nieuw) & 48 Top coat Python

Bourjois hoort toch zeker bij onze favoriete "drugstore" of drogisterij merken, de producten zijn altijd van fijne kwaliteit en hun producten toch wel altijd lekker trendy. Vroeger waren ze het perfecte alternatief voor de dure merken, nu hebben ze misschien wat terrein verloren aan merken als Catrice en Essence, maar ze zijn nog steeds de moeite waard.
Binnenkort zullen jullie swatches en foto''s van de producten zien langs komen, de Bourjois Parisian Lodge collectie zal vanaf eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen te vinden zijn, meestal heeft Etos de producten ook.

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar de eyeliner met driedubbele punt? Denk je dat je daarmee uit de voeten kunt?
Deel dit artikel
Back to top