Nieuws

Droog haar? Try Momo by Davines! (incl. kortingscode)

Tijdens en na de zomervakantie is toch wel een klein beetje het moment om nog meer zorg aan jouw haren te besteden. Vooral wanneer jouw haren veelvuldig worden blootgesteld aan zon is het verstandig om eenmaal terug op de koude Hollandse bodem jouw droge haren even flink te pamperen!  

De Davines Essential Haircare productserie bestaat uit een breed assortiment aan haarverzorgingsproducten met natuurlijke actieve ingrediënten. De producten kunnen onderling zeer goed met elkaar worden gecombineerd en dat is prettig, op die manier kun je er namelijk voor zorgen dat je jouw haren kunt verzorgen met de producten die ze op dit moment nodig hebben.

In dit artikel heb ik geschreven over zonnebescherming tijdens het zonnen maar het is net zo belangrijk om jouw haren te verzorgen na een zonvakantie. Ondanks het beschermen kan het zo zijn dat jouw haren door zon, zee en strand droger zijn geworden dan dat je gewend bent. In dat geval zijn een shampoo en conditioner voor droog en vochtarm haar een uitkomst!
  
De MOMO /Moisturizing Shampoo pH 5.5 (EUR 16,50 - 250 ml) is speciaal ontwikkeld voor droog en vochtarm haar. Deze shampoo bevat een perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten en vitamines C, B en meer. Deze bieden samen  weerstand tegen radicalen en stress en beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf. De shampoo ziet er trouwens niet alleen spectaculair uit maar ruikt ook geweldig (frisse bloemen en appeltjes!) en maakt het haar zacht en goed doorkambaar.
Voor een perfect resultaat kun je de shampoo combineren met de MOMO Moisturizing Revitalizing Crème pH 3.5 (EUR 18,00 - 250 ml). De formule is lekker romig, zuinig in gebruik en bevat hydraterende, beschermende en glans verbeterende ingrediënten.  Je kunt ervoor kiezen om na het wassen de conditioner aan te brengen en na 2 minuten weer uit te spoelen maar je kunt  het product ook tien minuten laten intrekken voor extra verwennerij!

Goed nieuws voor alle Davines fans want vanaf heden kunnen lezeressen van Beautyscene profiteren van een vaste kortingscode (code: beautyscene) waarmee je 10% korting ontvangt op alle aankopen bij Le coiffeur (ex verzendkosten).

Momenteel  loopt er overigens nog een leuke actie, want bij bestellingen boven EUR 25,00 ontvangt je een Davines bottle handzeep (EUR 9,95 - 280 ml) cadeau. Vanaf EUR 50,00 betaal je overigens geen verzendkosten en wanneer je besteld voor  15.00 uur heb je jouw producten de volgende werkdag in huis. 

Deel dit artikel
Back to top