Nieuws

Chanel Rouge Allure update herfst 2012 (met Beige nagellak)

Het vaste assortiment van Chanel krijgt vanaf september weer een fraaie update! De dekkende, verzorgende lipstick met prachtige glans, Rouge Allure, zal in 16 klassieke tinten te koop zijn, uiteraard met bijpassende nagellak en lippotlood. Kennen jullie de lipsticks eigenlijk al? Ze zijn zoals altijd prachtig op de foto, maar ga vooral snel zelf kijken bij het Chanel meubel en luister vooral ook naar de befaamde "klik" van de huls.

De nieuwe kleuren van Rouge Allure zijn intenser dan ooit, de kleurpigmenten zijn zeer geconcentreerd en daardoor krijg je bij de eerste streek de kleur al perfect te zien op de lippen. De formule van Rouge Allure is verrijkt met hydraterende bestandelen zoals amandelolie, samen met anti-oxidanten zoals groene thee zorgt dat voor een formule die de lippen goed verzorgt en prettig draagt. Een mooie lipstick is pas echt mooi op goed verzorgde lippen!
Rouge Allure EUR 30,50
Les Rouges

v.l.n.r 97 Incandenscente, 98 Coromandel & 99 Pirate

v.l.n.r. 102 Palpitante, 104 Passion & 105 Inimitable
Les Roses

v.l.n.r. 91 Séduisante, 93 Exaltée & 94 Extatique
Les Beiges

v.l.n.r. 88 Évanescente, 89 (niet in Nederland) & 90 Pimpante
Les Oranges

links 95 Enjouée & 96 Excentrique
Les Bruns

v.l.n.r. 108 Déterminée, 109 Rouge Noir en 110 Délurée
Helemaal terug van weggeweest is de combinatie lipstick en nagellak, daar heeft Chanel zeker aan gedacht bij het kiezen van de nieuwe kleuren. Bestaande nagellakkleuren zoals Coromandel (oranje-rood) en Rouge Noir (zeer donkerrood, jaren geleden de IT-kleur) hebben nu ook een bijpassende lipstick en de nieuwe Beige nagellak past natuurlijk uitstekend bij een lipstick als Evanescente


Le Vernis EUR 22,50

Om de nieuwe kleuren mooi te omlijsten brengt Chanel ook 4 nieuwe lippotloden uit die goed te combineren zijn met de verschillende Rouge Allure kleurgroepen. Je kunt de lippotloden ook gebruiken als basis onder de kleuren, zo verleng je de houdbaarheid van de lipsticks enorm.

Les crayon levres EUR 21,00

De nieuwe producten zijn inmiddels al gesignaleerd in verschillende winkels, maar zullen de komende weken uiteraard overal verschijnen. De producten maken deel uit van het vaste Chanel assortiment, ook de mooie, klassieke Beige nagellak, en natuurlijk zien jullie heel binnenkort swatches voorbijkomen op Beautyscene.

Schrijven jullie al wat kleurtjes op de wishlist? En Chanel Beige is natuurlijk wel een must voor de echte Chanel fans, zo''n mooie klassieke kleur is een topkleur voor iedereen en iedere gelegenheid!

Deel dit artikel
Back to top