Nieuws

Yves Saint Laurent Contemporary amazon herfst make-up collectie 2012

Matte lippen, een zwart tuxedo jasje, een leatherlook broek, hoge zwarte pumps en een alligatortas, zo ga je deze herfst de Yves Saint Laurent vrouw herkennen. Khaki, gouden en diepgroene oogmake-up zorgen voor een spannende combinatie met de dieprode lippen, aldus Lloyd Simmonds, creative director make-up van YSL. Kijken jullie mee naar de prachtige herfst make-up collectie Contemporary amazon?

Nu is het misschien niet zo heel simpel om de prachtige krokodillentas van YSL aan te schaffen (bekijk de collectie maar even op MyTheresa.com), maar die matte lippen en diepgroene oogmake-up, dat moet zelf ons gaan lukken. De oogschaduwpalette''s zijn trouwens geweldig, ik ben zelf helemaal gek op het palette uit de zomerlook, maar deze staan ook op mijn verlanglijstje! 

Palette couture EUR 55,66 (limited edition)Pure Chromatics eyeshadow palette EUR 49,66
Nr.10
Nr. 11 (de matte versie, ook geschikt voor wenkbrauwen of als eyeliner, ze zijn nl. ook perfect nat te gebruiken)
Dessin du regard EUR 22,61 (limited edition)
nr. 13 Sahara Bronze & nr. 14 Excentric green
Mascara volume effet faux cils in nr. 19 Graphite green EUR 30,49 (limited edition)

Dare to glow EUR 24,59 (limited edition)

Een frisse, lichte gel die het midden houdt tussen een highlighter en huidverbeteraar, het geeft de huid een warme, natuurlijke glans.Je kunt de Dare to glow ook prima plaatselijk gebruiken bijvoorbeeld in de binnenste ooghoek om ze mooi te laten glazen en aan de bovenkant van de lippen (cupidoboog) om ze voller te laten lijken.

v.l.n.r. nr. 1 Tempting gold, nr. 2 Fatal red en nr. 3 Naugty pink
Rouge pur couture The mats EUR 30,49

rij 1 : 201 Orange imagine & 202 Rose Crazy | rij 2 : 203 Rouge rock & 204 Rouge scandal | rij 3 : 205 Prune virgin & 206 Grenat satisfaction
La Laque in nr. 31 Khaki art & nr. 32 Rouge expressioniste EUR 23,11

Ik ga zeker ook voor matte lippen deze herfst & winter, gelukkig zijn de lipsticks de laatste jaren veel fijner geworden. Vroeger voelden lipsticks met een matte finish vaak droog aan op de lippen, ze waren niet prettig om de hele dag door te dragen. Daarbij was de finish soms ook net iets te mat, ook niet zo mooi. De matte lipsticks van nu geven een prachtige semi-matte, fluweelachtige finish, hierdoor komen diepe kleuren veel mooier uit naar mijn mening. Binnenkort zullen we jullie natuurlijk swatches laten zien.

De Yves Saint Laurent Contemporary amazon collectie zal vanaf eind augustus 2012 te vinden zijn bij de verkooppunten zoals de Bijenkorf (ook online), Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, Sephora & MOOI Parfumerie.

Deel dit artikel
Back to top