Nagel & Handen

Orly Back to school collectie - Electronica

Ieder jaar brengt Orly een ‘Back to school’ collectie uit. Dit jaar werden de dames en heren achter de schermen geïnspireerd door de natuur versus machines, een bijzondere combinatie. De Electronica collectie is een 4-delige collectie die twee crèmes lakjes, een shimmer/glitter- en een duochrome nagellak bevat.

De nagellakken van Orly zijn behoorlijk fijn. Misschien is merk voor het brede publiek nog niet zo enorm bekend maar kwalitatief gezien doen de lakjes niet onder aan die van bijvoorbeeld OPI en Zoya. De houdbaarheid is zeer goed, ik draag dan ook altijd graag Orly lakjes tijdens een weekendje weg, dan weet ik zeker dat ik mij geen zorgen hoef te maken dat mijn nagellak ‘chipt’.

Shockwave (hierboven) is een mooie midden koningsblauwe nagellak met een prachtige hoogglans. Het lijkt wel alsof er een gel laagje over mijn nagels is aangebracht. Ook de midden grijze Decoded (onderstaande afbeelding) is wonderschoon. Dit is echt zo’n ‘what you see is what you get’ kleur, en daar houd ik van: geen verborgen boodschappen maar mooi in zijn eenvoud.

Premp bevat duizenden mooie miniscule paars/roze/parelmoer glitters die dwarrelen in een roze basis. Het is een beetje afhankelijk van de lichtinval maar ik zie zeker een lila ondertoon in deze roze basis. Synchro is het felbegeerde duochrome lakje uit de Electronica collectie.Ik zie paar, oranje, roze en blauw terug in het lakje maar ben minder enthousiast omdat ik het lakje door de finish toch wat vind strepen.
Ik draag op alle afbeeldingen twee laagjes nagellak zonder top coat. Denk eraan dat je onder een reguliere nagellak altijd een base coat gebruikt. Vooral groene en blauwe nagellakken hebben de gewoonte om de nagels snel te laten verkleuren! Dit voorkom je heel simpel en snel door voordat je jouw nagels gaat lakken een laagje base coat (of repair) aan te brengen.

De nagellakken (EUR 12,95 per stuk) uit de Electronica collectie zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De complete collectie is te vinden en te bestellen via Bransus. Hier vind je ook een minisetje (EUR 19,95 per set) met daarin alle kleurtjes uit deze collectie. Handig!

Deel dit artikel
Back to top