Nagel & Handen

Nails Inc. een fijne aanwinst bij Sephora - met swatches van Nail Jewelry

Hebben jullie de Nails Inc.nagellakken al gespot bij Sephora? Fijn dat dit mooie Engelse merk ook verkocht wordt in Nedertand. Zo zie je maar, inmiddels wordt het ook in andere landen bekend dat er in ons landje heel wat nagellakliefhebbers wonen, we willen "gewoon" alle mooi buitenlandse merken hier in Nederland kunnen kopen! Wendy laat jullie vandaag swatches zien van een juweeltje van een lak.....

Zo hier en daar zijn ze al gespot: de nagellakjes van Nails Inc,. Sephora heeft niet alleen reguliere nagellakjes opgenomen in het assortiment maar ook magnetic polishes, 3D glitter nail polishes, neon polishes en crackle topcoat. Hieronder zien jullie twee van de (herfst) lakjes even voorbij komen. Stiekem is het natuurlijk nog hartje zomer (jaja, dit weekend krijgen we tropische temperaturen) maar deze geweldige combinatie wil ik jullie niet onthouden! En zwart is eigenlijk altijd wel goed toch?

De zwarte nagellak die ik op de foto hierboven draag heeft Black Taxi. De nagellak heeft een fijne brush en de structuur van de nagellak is precies goed. De nagellak heeft maar een laagje nodig voor een uitermate goede dekking en droogt snel. De hoogglans zorgt ervoor dat deze zwarte nagellak (ik hou ervan!) direct op nummer een staat op mijn lijstje met zwarte nagellakken.


Burlington Arcade
is een lakje dat afkomstig is uit de Nail jewellery lijn van Nails Inc. en maakt eigenlijk iedere nagellak nog mooier. De transparante basis bevat zilveren en holografische glitters in verschillende maten en vormen. Op de afbeelding draag ik een laagje Burlington Arcade top coat over een laagje Black Taxi nagellak.

Ik vind het effect prachtig en kan zoals ik al eerder meldde eigenlijk niet wachten tot de herfst begint. Grijze, zwarte en bruine kleding, studs, leren laarsjes en rode lipstick. Krijgen jullie er al een beetje beeld bij?

Deze en een heleboel andere mooie Nails Inc. nagellakken zijn inmiddels verkrijgbaar bij de verschillende Nederlandse filialen van Sephora. De prijzen van de lakjes variëren, maar ze zijn te koop vanaf EUR 16,50.

Deel dit artikel
Back to top